woorden te vermijden in uw online CV


   nbsp; door: David Green
Bij het schrijven van een online cv zijn er veel woorden die je moet proberen te nemen, en velen die u moet vermijden. We gaan over een aantal van de slechtst mogelijke woorden te gebruiken in uw online te hervatten, zodat u ze kunt vermijden ten koste van alles.
Afkortingen en acroniemen
Veel werkzoekenden zijn snel aan allerlei afkortingen gooien denken dat het zal ze meer geluid in harmonie met de industrie. Maar te veel en uw online CV zal beginnen te lijken geheime code. Alleen degenen die algemeen bekend zijn, en laat de rest. Als uw industrie is bekend om afkortingen (zoals de computer-industrie) gebruik ze spaarzaam in uw online CV.
Persoonlijke voornaamwoorden
Ja, wij begrijpen dat uw online CV is eigenlijk over u, maar u shouldnt gebruik van persoonlijke voornaamwoorden zoals ik, ik, of mijn in uw geschriften. Gebruik van het woord dat ik kan krijgen overbodig vrij snel en kan een recruiter geïnteresseerd te verlaten. In plaats daarvan houd het beknopt en nooit verwijzen naar uzelf met een persoonlijk voornaamwoord.
Negatieve woorden
Negativiteit is nooit een goede zaak als het gaat om een online hervatten. Het doesnt zaak waarom u links uw laatste baan, nooit brengen woorden als: gearresteerd, verveeld, ontslagen, haat, of seksistisch. Deze woorden steken naar een recruiter, en je cv zal waarschijnlijk alleen maar het naar de prullenbak. Als u had problemen die u wilt te brengen aan uw potentiële werkgever-opslaan voor de eigenlijke interview.
Keep It Simple
Terwijl sommige woorden niet te vermijden zijn, is het belangrijk om uw document scannen naar een overmatig gebruik ter plaatse. Enkele van de meest voorkomende daders zijn: een, ook een, omdat het, en zeer. Probeer te komen met een andere manier om te zeggen dingen om uw cv interessant en goed ontvangen. Herinner recruiters lees vaak honderden online cvs per dag, dus maak uw kant om ze wakker te houden.
Vermijd ook het gebruik van termen en uitdrukkingen die je Dont begrijpen. Veel werkzoekenden halen uit grote woorden om zichzelf lijken slimmer, maar het kan uiteindelijk terugslag in het interview. Dus boven alles-houd het simpel!

Copyright 2006 door David Green
http://www.powerfuljobsearchtips.com

This entry was posted in Write and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply