Gids voor de Texas Foreclosure Proces


   Door Seomul EvansIf u geïnteresseerd bent in het investeren in Texas en Verhinderingen HUD Homes in Dallas, Fort Worth, Houston, Austin en de omliggende gemeenten, deze pagina geeft u het inzicht in de vier stadia van afscherming nodig hebben. Elke fase in het Home Foreclosure proces biedt een andere investering kans.

Texas Foreclosure Homes, Bank-eigendommen, de regering in handen van onroerend goed, HUD Homes, REO Foreclosures REO huizen te koop, Distressed Onroerend goed, huizen in Pre-Foreclosure, …

De vier stadia van Foreclosure

Grote deals zijn te vinden in alle vier de fasen van het proces van afscherming. Waar begin je echt hangt af van waar u zich het meest comfortabel.

  Fase 1 – Voordat Juridische actie begint

  Fase 2 – Na Juridische mededelingen Bewaard

  Fase 3 – Foreclosure Auction

  Fase 4 – REO

De eerste fase: VOOR JURIDISCHE actie begint

Als je iemand kan helpen afbetalen van hun hypotheek voor juridische actie begint, kunt u hen helpen te voorkomen dat hun krediet geruïneerd.

FASE TWEE: NA JURIDISCHE KENNISGEVINGEN worden ingediend

De aflossingsvrije periode na de “Notice of Default” is ingediend, waar de eigenaar kan onderhandelen met de bank af te betalen de resterende schuld wordt genoemd “pre-afscherming.” Indien de eigenaar kan aantonen dat aan de bank dat hij een bekwaam en bereid koper, kan de kredietgever instemmen met de verkoop tegen een lagere prijs dan wat op dat moment verschuldigd zonder ruïneren de kredietwaardigheid van de borrowers. Dit heet een “korte verkoop.”

FASE: VEILING

Zodra de kredietgever heeft uitgesloten op een terrein, het actief gaat naar een openbare veiling. Als niemand een bod uitbrengt op de woning op een veiling, dan is het meestal gaat terug tot de kredietgever.

FASE VIER: REO

Wanneer een woning wordt een REO, eigendom van het pand is terug naar de kredietgever teruggekeerd. De koper onderhandelt over een deal met de geldschieter in plaats van de behandeling van een distressed eigenaar.

Het belangrijkste is om te beslissen in welke fase van de cyclus nood u wilt deelnemen inch Elke fase heeft zijn voordelen en nadelen. Uw voorkeur is een kwestie van persoonlijke keuze en de financiële middelen hebben.

Waarom Gespecialiseerde Realty voor het kopen Foreclosures?

  Ons kantoor is gespecialiseerd in Texas afscherming eigenschappen.

  Onze agenten zijn afscherming experts.

  Onze focus afscherming ervaring helpt ons om u te houden van mogelijke sancties.

  Onze afscherming expertise zorgt voor een soepele proces voor onze afnemers.

  Onze ervaring in het werken met Foreclosures helpt u voorkomen dat onvoorziene sancties.

  Wij kunnen u op de hoogte van Foreclosures voordat ze op de markt.

  Agenten SRG buyer vertegenwoordigen de koper, niet de verkoper.

  Wij bieden een marktanalyse te helpen bij de onderhandelingen.

  We hebben contacten met kredietverstrekkers en hypotheek die weten Foreclosures beste.

  Wij werken met verhinderingen op een dagelijkse basis, zodat we weten wanneer een “hot deal” komt.

  Wij bieden Foreclosures in Noord-Texas.

  We hebben connecties met geldschieter en hypotheek verstrekkers met hands-on ervaring met verhinderingen.

Vergeet niet dat het kopen van afscherming kan riskant zijn te wijten aan de hand liggende redenen speciaal dat de kans smal is. De afscherming proces is snelle en niet iedere onroerend goed professional is geschikt om te gaan in die omgeving. Jongleren kredietverstrekkers, emotionele verkopers en angstige klanten kunnen sturen elke deal naar de prullenbak. Dus raadpleeg een gekwalificeerde agent.Seomul Evans is een Search Engine Optimization deskundige voor het leiden van Real Estate Websites ontwerper en een Texas Foreclosures Eigenschappen consultant .

This entry was posted in Goed and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply