naar de Blog Factor: Alles wat u moet weten om te gaan bloggen – Vandaag !


   nbsp; door: Penny C. Sansevieri
Dus wat is dit “blog factor”? Nou, wat een enkele gedachte was een nieuw idee enkele jaren geleden is nu veranderd in iets wat niemand verwacht. Er zijn momenteel negen miljoen blogs die er met 40.000 nieuwe worden toegevoegd alledag. Sommige zijn informatief en sommige zijn gewoon ronduit een verspilling van uw tijd. En terwijl we horen veel over bloggen deze dagen, is wat bloggen * echt *? Bloggen in zijn eenvoudigste duur is als een online dagboek, maar veel, veel krachtiger. Blogs (kort voor Web-log) is een plek waar surfers kunnen opstaan tot op de minuut informatie over een onderwerp of voyeur in het leven someones. Sommige blogs zijn niets meer dan een dagelijkse blik in het leven someones, terwijl anderen zo geavanceerd zijn, is It moeilijk om ze uit elkaar vertellen van een online nieuwsdienst.
Waarom Blogs Matter
Google, de # 1 zoekmachine op het net, houdt van blogs. Zozeer zelfs dat als je het goed doet zal Google de heck spin out van uw site. Wat betekent het om “spin”? Nou spideren is wanneer Google, of iets dergelijks, zoekt de inhoud van uw site om vast te leggen rangschikking, en hoe meer content die u hebt (dwz nieuwe inhoud) de meer Google zal haar magie en druk op uw site van de zoekmachine. Een andere reden blogs zaak is dat ze zijn interactief en, als je blog op je onderwerp book, zal het helpen om uw deskundige status verder over een bepaalde kwestie. Als we van plan “Virtual Tours” voor onze auteurs, nemen we zo veel blogs als we kunnen in een rondleiding. Waarom? Want als je kunt krijgen in een goede blog thats zien van een veel verkeer, kan je echt beginnen te krijgen wat exposure voor uw boek.
What Would You Talk About?
Dat is de vraag die we krijgen het vaakst gevraagd. “Als ik begin een blog, wat op aarde zou ik het over?” Nou als uw boek is non-fictie is vrij eenvoudig om erachter te komen wat uw onderwerp zou zijn, maar als je boek is fictie het kan een beetje lastig – maar niet onmogelijk. Een auteur Ik werk met een serie boeken starring een karakter – een prive-detective. Ik aanbevolen dat hij “blog” dit karakter, wat betekent dat het karakter (niet de auteur) de blog zou hebben. Het kan zijn dagboek de character of avonturen en verhalen – een kijkje in het leven van een prive-detective. Dit zou de lezer (en fans van dit karakter) een reden om terug te keren naar de blog voor een update over dit lopende avontuur of verhaal. In een ander voorbeeld, ik werk met een auteur die schreef een fictie boek over goed en kwaad met een nieuw tijdperk / spiritualiteit spin. Ik adviseerde hem om te bloggen over kwesties in verband met dat – goed en kwaad in onze samenleving en zijn eigen persoonlijke “spin” op deze kwesties. Sommige van zijn blogs misschien controversieel zijn, maar thats okay, je wilt je eigen te maken “stem,” je eigen te nemen over een bepaald onderwerp en als dat advies is omstreden, des te beter voor blootstelling en voor het krijgen van mensen om samen te werken op uw blog. Aan de lezers om te reageren op uw berichten is een geweldige manier om de interesse en het momentum voor uw blog te krijgen en (belangrijker) om mensen te praten over je blog zoals niets anders zal groeien!
How to Start een blog
Het starten van een blog is super eenvoudig. Enige wat u hoeft te doen is registreren op een blog site (zoals http://www.blogger.com) en de slag te gaan. It dat gemakkelijk. De blog dienst link naar uw site; youll nodig heeft om uw webmaster vragen om een knop toe te voegen aan uw eigen pagina, zodat mensen kunnen vinden uw blog.
Hoe Blog effectief
De beste bloggers weten dat hoe meer je toevoegen aan uw blog, hoe meer verkeer youll rijden daar. Sommige bloggers Ik weet post dagelijks, soms zelfs meerdere keren per dag, terwijl anderen na week. Hoeveel je post zal waarschijnlijk afhangen van hoeveel tijd je hebt om te wijden aan dit. De uitdaging zal zijn dat als je wilt blijven rijden mensen naar uw blog, youll willen verse inhoud. Dit doesnt bedoel je dit allemaal zelf te maken, in feite kun je mensen uitnodigen op uw blog en interview ze, of je kan gewoon na een een paragraaf “denken” op uw onderwerp. Het doesnt moeten worden ingewikkeld of lang, het net is om vers te worden. Ook innovatief zijn, zoals we eerder besproken, anders met uw blog, veel plezier ermee. Het lijkt misschien ingewikkeld op het eerste, maar zodra je onder de knie, youll snel uitgroeien tot een blog expert!

This entry was posted in Write and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply