De verschillende vormen van de lente


   Door Lynn PowersIf youre zoals ik, je waarschijnlijk alleen maar lachen als iemand zegt dat ze de lente, die voornamelijk bekend staat als een ernstig verlangen naar warmer weer en zonneschijn. Het hits extra hard na een bijzonder lange, koude en sombere winter. Bij de eerste hint van hogere temperaturen, youre de deur uit voor wat frisse lucht, veel oefening nodig en om je kinderen om al die energie vrijkomen theyve is het opslaan van dat is het rijden je gek!

Maar de waarheid is lente isnt alle fluiten vogels en rozen. En sommige kinderen hebben een hardere tijd dan we denken aanpassen aan de veranderingen. Hier zijn slechts een paar dingen die je misschien merken uw kind ervaart zodra voorjaar is voortgekomen.

Allergieën

Wanneer uw kind start snuif, niezen of klaagt over jeukende ogen, is It waarschijnlijk is hij of zij ervaart lente allergieën. Terwijl een koude veel van dezelfde symptomen zal brengen, allergieën worden meestal erger in de ochtend, Dont komen met een koorts, en produceren alleen heldere slijm. Gelukkig zijn er veel grote allergie medicijnen beschikbaar, zowel door voorschrift en over-the-counter. Contact op met uw kinderarts om uit te vinden welke het beste is voor uw kind. Helaas, zelfs geneeskunde doesnt volledig elimineren alle van de effecten. Wees voorbereid op minder energie en verhoogde crankiness althans voor een paar weken totdat het allergeen schuldigen te verminderen.

Fears

It is waar dat bloemen brengen april mei douches en stormen. Een grote angst voor veel kinderen is stormachtig weer, met name onweer dat soms met zich meebrengen tornado horloges en waarschuwingen. Het is misschien een goed idee om de tv-afstandsbediening in de omgeving om snel te veranderen kanalen te houden als de weerman op het punt staat een potentieel beangstigende verslag te brengen. En als je weet dat slecht weer is op de weg, misschien stel spelen een paar wedstrijden in de kelder om hem of haar terwijl ook opknoping in een veilige plaats bezighouden.

Hyper Activiteit

Zelfs degenen die arent uitgedaagd met A.D.D. ervaring lente hyper-activiteit. Being opgesloten de hele winter doet vreemde dingen met een kind maakt zich voornamelijk hem of haar zelfs meer kans op gekte opgewonden als ze beseffen theyre nu in staat te lopen rond de werf in tennisschoenen in plaats van clomping rond in de sneeuw laarzen. En niet meer jas? Wat een vrijheid! Dat alleen al is genoeg om een kind te worden luider prompt, hebben meer energie, en beginnen break dancing op de oprit.

Onvoldoende aandacht

Leerkrachten verslag van een lichte daling in de rangen in de laatste markering periode van school, die isnt verrassend. Weet je nog zitten in die klas, starend uit het raam naar zonneschijn u havent gezien in maanden, proberen te concentreren op wat je van je leraar zei? Vrijwel onmogelijk! Voor kinderen op school, wachtend op het einde-van-de-dag bel te rinkelen tijdens de lente maanden is volslagen marteling. Natuurlijk moeten we stimuleren en krijgen na onze kinderen wanneer zij worden afgeleid en verliest focus. Maar we moeten ook snijd ze een beetje speling.

Zelfs als je kinderen (en jezelf) aan te passen aan de veranderingen die komen met de lente, genieten van elk moment. Het wont lang en youll te trekken uit die winterjassen again.Access Duizenden christelijke artikelen en Christian Poems. Bespreek alle christelijke themas in onze Christelijke Forums .

This entry was posted in Ouder and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply