Ouderschap Studenten: Onderwijs financiële verantwoordelijkheid – Een Ouders Toughest Task


   Door Debi YohnParenting studenten is een nooit eindigende verantwoordelijkheid. Hoewel er vele terreinen waarop ouders kunnen helpen deze opkomende volwassenen, is het in de arena van de financiën dat ouders vaak een groot verschil maken in het leven van hun kinderen.

Als je ouder je student nadenken over wat de verantwoordelijkheid van uw kind heeft in de uitoefening van hun college onderwijs. Deze verantwoordelijkheid dient te worden besproken. Na universiteit afstuderen, wie betaalt deze schuld? Tijdens het college jaar zal de student geen financiële verplichting? Ouderschap een student is een gouden kans om financiële verantwoordelijkheid te leren.

Financiële lessen moeten beginnen voordat het kind verlaat voor universiteit. Middle School en High School is wanneer de lessen moeten beginnen. Ouders hebben de neiging te maken over de uitgaven een students en dit is een passende zorg. Als ouders Dont financiële lessen leren om hun kinderen terwijl ze nog leven thuis, is ramp te wachten in de coulissen tijdens het college jaar.

Lessen gegeven in de Launching Years

Voor vertrek naar school, ouders noodzaak om de financiële verwachtingen te bespreken met de student, met inbegrip van het plan voor hoeveel jaar ze verwachten te worden op de universiteit. Dit beïnvloedt het aantal credits zij zullen moeten dragen elk semester / term. De gebruikelijke is 15 studiepunten. Studenten die 9 studiepunten nemen tot 6 jaar krijgen een bachelordiploma. Daarom is het belangrijk om hierover te praten, zodat er geen verrassingen.

Voorafgaand aan die eerste semester op de universiteit, ouders en kinderen moeten bespreken geld beheer en de budgettering van de middelen. Wat zijn de verwachtingen? Zullen ze ouders hebben een creditcard? Hebben ze hun eigen creditcard? Ik persoonlijk suggereren dat alleen debetkaarten worden gebruikt. Geen credit cards.

De bespreking van de financiën voorkomt verrassingen aan beide kanten, en het stimuleert open communicatie. Money management is zeer moeilijk in eerste instantie. Een ouder zou kunnen overwegen een wekelijkse toelage totdat de student leert om hun geld te beheren. Als ze krijgen hun maandelijkse toelage, is het vaak de eerste week of twee besteed. De laatste 2 weken is wanneer het gezeur begint … Dus, is het noodzakelijk voor de ouders om grenzen te stellen en duidelijke begeleiding. Het is leuk om de student opgezet voor succes, ook. Doe alles wat je maar kunt bedenken om de student te helpen succesvol te zijn. Aanpassing aan college en verantwoordelijk is voor jezelf is een grote overgang.

Om de student te stellen onafhankelijkheid die zij nodig hebben om te leren om hun financiën deskundig behandelen. Zo veel is geleerd tijdens het college jaar is dat niet onderwezen in een klasse kamer. Studenten moeten worden herinnerd aan wat hun doel is. Het doel is een hbo-opleiding, onafhankelijkheid en een carrière die zij genieten.

Geld verhoogt dwaas hun college schuld en doet niets om hun CV te bouwen. Het uitstelt alleen financiële vrijheid.

Houd je ogen op de prijs

Ouders moeten herinneren aan de student om hun oogje houden op de prijs, die afstuderen. Soms, 4 jaar, lijkt een eeuwigheid, maar het vliegt. Het is zo gemakkelijk te vergeten dat studenten leningen zijn alleen dat. Leningen. Studenten moeten herinnerd worden aan deze en indien mogelijk moeten zij hun schuld college beperken.

Kredietkaarten zijn dwazen goud. De creditcard maatschappijen sturen studenten creditcards voortdurend. Mijn aanbeveling is te verbieden het gebruik van credit cards. Period. Om een jong persoon, is er geen werkelijkheid een creditcard. Volwassenen hebben problemen met creditcards, dus waarom zouden we verwachten dat een jonge volwassene om een goed handvat voor het gebruik van een creditcard hebben. Het is een heel moeilijk concept om te leren want je kunt niet de schuld zien. De student ziet alleen de minimale betaling.

Een betaalkaart is een monetaire beperken tot de markt nemen. Indien de student een vergoeding ontvangt, kan de ouder een storting maken, en de student kan de intrekking. Ouders kunnen overwegen het plaatsen van enkele financiële verantwoordelijkheid op de studenten door hen verantwoordelijk voor hun geld. Als je ze vraagt om te betalen voor de boeken, ben ik bang dat boeken zullen niet worden gekocht omdat de tekst over boeken zijn geprijsd en moeilijk te verkopen.

Of andere manier, ouders moeten leren hun jonge die moeilijk les, “er zijn geen vrije ritten in het leven.” Dit geldt voor een universitaire opleiding. Vooral in de zomer kan een student worden verwacht dat zij hun geld verdienen voor het volgende jaar. Wanneer zij zijn verantwoordelijk voor het verdienen van hun eigen geld, theresa goede kans om ze meer zullen voorzichtig hoe ze het uitgeven.

Wanneer ouderschap een student, een van de beste lessen een ouder kan geven hun kind een gevoel van financiële verantwoordelijkheid. Een Its van de beste winnende strategieën voor succes in life.Dr. Debi Yohn, http://CollegeWorks101.com, is een internationale luidspreker met een elitaire prive-praktijk en een revolutionaire ouder mentor programma. Ze is auteur van 4 boeken helpen ouders en hun studenten vinden succes en vreugde in het college ervaring .

This entry was posted in Ouder and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply