Ouderschap Studenten: Mam en Dads Excellent Adventure Dude !


   Door Dr Debi YohnParenting een student is een vaardigheid gebouwd op begrip, aanpassingsvermogen en liefde. Het belangrijkste onderdeel van de cursus is liefde en respect. Als een liefhebbende ouder, moet je wederzijds respect delen met je rijpen jong volwassen kind.

We tonen respect door zich te concentreren op wat onze kinderen te zeggen hebben, echt naar hen te luisteren en te genieten van hun bedrijf. Luisteren is een kunst die velen van ons hebben verlaten, vooral als ouders. We luisteren naar dribbelen van onze vrienden, maar we vaak Dont toestaan dat onze kinderen dezelfde hoffelijkheid. Dont vergeet ze willen vertellen de verhalen, ook, en je misschien iets leren van alleen te luisteren, in plaats van het spelen van de honderd vraag spel.

Uw student zal genieten van de aandacht, en zal meer geneigd om tijd wil doorbrengen met je als ze ontspannen en genieten van het gesprek. Een relatie is twee zijden. Een relatie moet een aangename ervaring voor beide.

Ouderschap Studenten – Minder Instructie en Kritiek, More Love en kameraadschap

Als een ouder van een student, is er de neiging zich zorgen te maken over dingen zoals binge-drinken, s avonds laat partijen en andere potentieel schadelijke gedrag. Dit is een echte bezorgdheid, maar het kan niet het onderwerp van alle gesprekken. De student zal niet meer horen uw woorden.

Ik verzoek u om te luisteren en kiezen tussen verschillende woorden dan wat u hebt gezegd voorgaande jaren. Ze zullen niet horen dezelfde woorden die ze gehoord hebben keer op keer. Dit is niet alleen bijzonder om studenten. Dit is een regel in de communicatie. Als iemand je niet horen, kies verschillende woorden. Daarmee bedoel ik verschillende woorden en een andere toon.

Een van de belangrijkste valkuilen die de ouder-kindrelatie gedurende de doom college jaar is het onvermogen van ouders om te erkennen wat de leerling heeft bereikt. Dit is het gevolg van de ouderlijke bezorgdheid over de veiligheid van hun child . Nogmaals, iedereen reageert beter positieven. Dont vergeet te vertellen hen alles wat ze hebben het goed gedaan het afgelopen schooljaar. Wees oprecht. Dit is geen goede tijd voor sarcasme. Kinderen hebben gevoelens en ze hebben trots. U bent het best gediend te bouwen.

In studenten ouderschap college, ervaren we meer succes als wij hun successen en hun belangen gevierd. De student zou willen meer tijd met de ouder als ze waren niet altijd aandeel in de “hot seat”. Wilt u wilt meer tijd doorbrengen met iemand die voortdurend kritiek op je? Natuurlijk wouldnt u!

Ouders moeten elke gelegenheid aangrijpen om een aantal activiteiten van plan om te delen met hun studenten, zelfs als het helpt hen met hun wasserette. De kans is groot dat uw kinderen willen meer tijd doorbrengen met je als je een appreciatie van hen en van hun prestaties te tonen. Dit is echt een leuke leeftijd. U bent zelf bedriegen van een kans om deze ervaring genieten van het ouderschap als je geen gebruik maken van deze.

Ouderschap Studenten – activiteiten van gemeenschappelijk belang

Dus, wat zijn sommige van deze activiteiten? Waar kan je beginnen? In de eerste plaats ouders moeten interesse in de activiteiten van hun kinderen laten zien en geven veel mogelijkheden om te praten over welke activiteiten zij betrokken zijn en wat ze te genieten. Dan moeten de ouders naar de campus, met name op dat speciale gelegenheden zijn voor de student.

U kunt overwegen het bijwonen van een sportief evenement op de campus, of een concert met een kunstenaar van wederzijds belang. Als uw kind een bijzondere activiteit die hij of zij geniet, moet u niet aarzelen om hun belangen tegemoet te komen. Het is goed voor je jezelf bloot te stellen aan iets anders. Havent je verwacht dat ze hetzelfde te doen? Dit is wat ouders doen! Een oudersdaden zullen nog lang herinnerd worden na hun woorden zijn verdwenen. En weet je wat? De ouder zal deze herinneringen ook.

Ouderschap studenten, in een sfeer van wederzijds respect en liefde, zal de grond werken voor een fantastische relatie in de toekomst. Ouders en hun college leeftijd aan kinderen beginnen elk bedrijf other genieten op een ander niveau. Verspil geen deze mogelijkheid. U zult er geen spijt it.Dr. Debi Yohn, http://CollegeWorks101.com, is een internationale luidspreker met een elitaire prive-praktijk en een revolutionaire ouder mentor programma. Ze is auteur van 4 boeken helpen ouders en hun studenten vinden succes en vreugde in het college ervaring .

This entry was posted in Ouder and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply