Zero Cost Self Publishing


   nbsp; door: Steve Manning
Zelf publiceren kan eigenlijk kost u weinig of niets! In feite, youre als youre betalen om zelf publiceren van uw boek, missen een ongelooflijk waardevol middel om uw boek een winnaar.
Ooit gehoord van product placement in films? De ster loopt naar de keuken, opent de koelkast en haalt er een blikje cola. Het concept was It vroege begin toen E.T. werd gelokt uit zijn schuilplaats met stukjes Reeces. En het bereikte zijn hoogtepunt in de film Castaway (de hele film had kunnen worden gezien als een subtiele infomercial voor FedEx). Bedrijven geld betalen voor dat soort dingen. En u kunt begrijpen waarom. Its het equivalent van een goedkeuring van het product door de ster of de film zelf.
Hoe kan je dat doen met je eigen boek gepubliceerd? Its niet moeilijk. Ik weet dat een auteur die een boek schreef over zakelijke etiquette en noemde een aantal specifieke zakelijke machines. Voordat ze zelf publiceerde het boek, ging ze naar de fabrikant, laat de directeur van marketing weten over het product placement en vroeg of theyd graag naar de publicatie van het boek te sponsoren. Ze deden.
Een andere auteur schreef een romance die plaatsvond op een prachtig Caribisch eiland natie. Ze stuurde het manuscript aan de directeur van het toerisme en vroeg of theyd willen hetzij sponsor de publicatie van het boek, of koop 3.000 exemplaren voor $ 10.000. Zij kozen de latere, maar 10.000 dollar garandeerde de gehele oplage van 6.000 exemplaren. De auteur kreeg 3.000 exemplaren van haar boek gratis!
In elk geval, de auteur vroeg de opdrachtgever of koper voor slechts een voorwaarde. Het zelf-gepubliceerde boeken die ze ontvangen voor hun financiële betrokkenheid kan alleen worden weg vrij gegeven of verkocht voor de volledige dekking prijs. Op die manier, was de auteur nooit onderbieden op de prijs.
Zou grote bedrijven, overheidsinstellingen en andere grote entiteiten echt willen betrokken worden bij uw eigen boek gepubliceerd? He, als je een blik op de kosten van reclame te nemen, zijn de kosten van in eigen beheer uitgeven van een boek goedkoop! 20.000 dollar voor een enkele pagina in een nationaal tijdschrift. En dan kom je langs en geef ze een promotie-instrument dat de legitimiteit en de integriteit van een boek gepubliceerd heeft, tegen een prijs that is bijna te verwaarlozen ten opzichte van de totale jaarlijkse begroting.
Deze stappen maken het u makkelijk. Zorg ervoor dat uw boek is compleet, maar in handschrift vorm.
Maak een lijst van 20 bedrijven die kunnen profiteren van het onderwerp, richting, instelling, entertainment waarde, of de gegevens van uw boek.
Maak een kopie van uw manuscript en plaatst specifieke product placement in het boek. Per product placement, ik bedoel specifieke producten, of specifieke strategieën dat sommige bedrijven gebruiken, of locaties, of wat u denkt dat brengt het idee van het product voor de lezer.

This entry was posted in Write and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply