Massive blootstelling voor nieuwe auteurs


   nbsp; door: Seth Thomas Mullins
De meeste schrijvers tegenwoordig zijn zich bewust van de huidige buzz op het internet: het schrijven van artikelen is een van de beste manieren om de naam van de erkenning en de aanwezigheid op het web te bouwen. Hier zijn een aantal woorden van bemoediging voor die net beginnen met de aanpak van de promotie.
Door nu de meeste van jullie zijn waarschijnlijk op de hoogte van de huidige buzz over het internet: het schrijven van artikelen over uw gebied van expertise is een van de beste manieren om de naam van de erkenning en de aanwezigheid op het web te bouwen. Als u uw ideeën en informatie kunnen communiceren zowel in een kort stukje, en beschikken over een door-line op het einde dat er een link naar uw eigen website biedt, dan kunt u het genereren van meer verkeer op deze manier dan door andere typische aanpak willen aanmelden bij zoekmachines of link-sharing.
Er is al veel over geschreven, dus Ill aannemen dat youre al bekend met de potentiële voordelen van artikel publiceren. Ik wil dit met name artikel adres voor schrijvers met gepubliceerde werken, met name degenen die in eigen beheer uitgegeven, en worden nu geconfronteerd met de enorme (en veel andere) taak van zelf-promotie.
Als u vooral fictie te schrijven, misschien heb je balk op het idee van uw tijd besteden aan het schrijven van meer informatieve stukken. Geloof me, ik begrijp deze weerstand. Ik ben een fantasie auteur, en voor een lange tijd dat ik geloofde dat mijn muze woonde in een extreem ver van dag tot dag zorgen. Maar op hetzelfde moment, ik vaak gebruikt om (schertsend, dacht ik) opmerking aan verschillende mensen: “Geef me over het onderwerp van creativiteit en het schrijven en ik kon gewoon wandelen op voor dagen.”
Op een dag de inspiratie hit me: misschien heb ik al dat kruipend die voor een verandering zou moeten schrijven en dan ergens post-it waar andere mensen zouden kunnen profiteren.
Ik vond dat het niet alleen relatief gemakkelijk was om dit te doen, maar eigenlijk aangenaam, en het zorgt voor een beetje verlichting van rechts-hersen-stam van het constant lopende band fictie creatieve ideeën.
Als youre aarzelend over duiken in artikel schrijven omdat je als Dont youre voelen zich vrij een expert op iets, laat me adres dat probleem ook. Om artikelen te schrijven, moet u Dont uitputtende kennis over een onderwerp, je hoeft alleen maar een beetje meer dan de vele anderen zijn die baat zouden hebben van wat youve ervaren weten.
Als youve voltooide een roman, dan kun je schrijven voor alle aspirant-schrijvers die havent nog opgeroepen de moed om iets te committeren aan de pagina. Als youre gepubliceerd, dan kunt u schrijven voor anderen die een boek hebben afgerond, maar zijn nog steeds wentelen in duisternis. Deel wat je hebt geleerd langs de weg die bittere afwijzing is met brieven, eenzame uren vol aan de schrijftafel, wanhoop, en dikwijls de misverstanden van zelfs onze naaste dierbaren.
Het punt is, waar je ook bent langs het pad van uw schrijven van ambitie, er zijn anderen achter je die kunnen profiteren van uw ervaring. Zij zullen u dankbaar voor uw artikelen en de informatie en aanmoediging jij gegeven hebt. Sommigen zullen reageren door te klikken door naar uw website en het leren over uw andere geschriften. Sommigen zullen hopelijk aankoop van uw boek.
Hoeveel kunt u hopen te bereiken? Nou, ik onlangs begonnen dit artikel te schrijven poging mezelf. Nu wanneer ik zoek op mijn naam op Google of Yahoo vind ik mijn stukjes te draaien tot op meer dan een dozijn e-zines en blogs. Sommige van deze sites hebben zwaar verkeer. Zoals ik schrijf meer, en meer in te dienen, de nummers exponentieel toenemen. In wiskundige termen, artikelen zijn de grote multiplier.

This entry was posted in Write and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply