grootouders zoals Primaire Verzorgers: Paradise Lost


   Door Scarlett CapelliThe ware definitie van een grootouder is de moedermaatschappij van de moedermaatschappij van een child . In de maatschappij today, zijn de intensivering meer en meer grootouders in als ouders omdat hun zoon of dochter is niet bereid of niet in staat om hun kind de juiste zorg. Hoewel deze situatie kan beter af zijn voor het welzijn van het kind, zowel de grootouders en het kind verliezen iets in het proces.

Kinderen kunnen leren heel veel van hun grootouders als beide partijen zich in hun traditionele rollen. Ze kunnen doorbrengen kwaliteit tijd samen en vormen een diepe en blijvende binding, omdat de grootouder in staat is om het kleinkind te behandelen als een gelijke. Maar deze vergelijking verandert als de grootouder wordt de ouder. Hij is nu de autoriteit cijfer van het kinds leven en kan zelfs moest komen van pensioen te voorzien voor het kind. Wat voor de besteding van quality time met het kind, is er een goede reden dat als menselijke wezens hebben we onze kinderen als we jonger. De grootouder misschien niet het uithoudingsvermogen om te werken en tijd doorbrengen met het kind. De kans om vorm die speciale band tussen de grootouders en de Grand kind is verdwenen.

Psychologisch gezien, is terug te keren naar een ouder cijfer na zoveel jaar ook extra nadruk te leggen op de grootouder. Deze oudere mensen hebben niet het geduld en de tolerantie naar een ander kind op te voeden, en kan omgaan met gevoelens van schuld als gevolg van de woede die zij naar hun eigen kind voor het plaatsen van hen in deze positie te voelen. Het kind kan ook omgaan met gevoelens van verlatenheid, die de grootouder probeert om te gaan met ook. Eigenlijk is het een emotionele tijdbom die kunnen ontploffen op elk moment en de grootouders niet de kracht hebben om de situatie te verminderen. Al deze vluchtige gevoelens kunnen ook blokkeren de weg naar de grootouder en kleinkind met een normale relatie.

Indien als grootouder je jezelf vinden in de positie als ouder om uw kleinkind, zijn er verschillende dingen die je kunt doen om de situatie zo eenvoudig mogelijk te maken. Ten eerste moet je zorgen voor uw gezondheid. Je hebt iemand anders, afhankelijk van je nu en u Cant veroorloven om ziek of belanden in het ziekenhuis.

U kunt ook een aantal ouderschap cursussen op een plaatselijke school of online. Het kan nogal een paar jaar sinds je een ouder en de problemen waarmee jongeren todays u wellicht op een verlies. U kunt ook voor steun groepen voor grootouders in de rol van de ouders. Deze andere oudere volwassenen kunnen geven u inzicht in de gevoelens van de child en reacties.

U kunt ook willen adviseren overwegen voor zowel u en uw kleinkind. U bent beiden te maken met een veel sterke emoties, je naar je kind en je kleinkind naar zijn ouders. Door samen te gaan door middel van therapie, kan u dat het een band tussen u en uw kleinkind zal creëren. Het kan ook hem een beter gevoel te weten dat je net zo verward als hij is.

Tot slot moet u een advocaat om te ontdekken hoe u een juridische documentatie bij uw kleinkind kan nodig zijn als ook als uitgangspunt permanente bewaring regelingen kunnen verkrijgen.

Het omzetten van een grootouder van een ouder is geen gemakkelijke situatie voor een van de betrokken partijen. Je moet blijven praten om uw kleinkind en hem laten zien dat je liefde en steun hem terwijl jullie beiden maken van de overgang. Immers, de twee bent u in het samen en kunt u worden verrast om te ontdekken dat u beiden een behoorlijk goede team.Find nuttige en creatieve ideeën voor ouders en grootouders, terwijl u onze betaalbare kinderen meubelwinkel, met een grote selectie van houten speelgoed dozen. Bezoek www.TheMagicalRockingHorse.com vandaag !

This entry was posted in Ouder and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply