What Kind Of Lessen Doe Supermoms Leer hun kinderen ?


   Door Aurelia WilliamsWhat Soort Lessen Heeft SuperMoms Leer hun kinderen?

Als u iemand beschreven als een “Supermom” horen, onmiddellijk denken aan iemand die goed is in alles wat ze doet. Zij is de moeder die haar huishouden beheert feilloos tijdens het werk een full-time baan en carpooling kinderen naar naschoolse activiteiten. Een “Supermom” is een moeder die plaatst de behoeften van haar gezin boven haar eigen en wil zijn dat betrouwbare persoon die vrijwilligers op elke school commissie.

Kortom, een “Supermom” is een moeder met een langdurend schema en zelden doet ze alles goed.

Ouders zijn de beste en belangrijkste leraren in hun kinderenleven en heel vaak kinderen zullen kijken en nadoen wat hun ouders doen, zelfs als het lijkt alsof ze Dont luisteren naar wat hun ouders zeggen. Dus lets deconstrueren Supermom het fictieve karakter en zien wat lessen haar kinderen kunnen leren van dit probleem.

Een Supermom het algemeen niet om hulp vragen, vandaar de reden waarom de meeste moeders nog steeds alles doen wat in het koken en schoonmaken, zelfs als ze werken een full-time baan. De redenen hiervoor kunnen variëren van hun echtgenoten denk dat het runnen van een huishouden is nog steeds vrouwenspecifieke werk “om de kinderen zijn te druk met huiswerk en activiteiten.

Supermoms kijken kinderen die dit gedrag zal beginnen te denken dat: iemand altijd zal zorg dragen voor mij; itsa tonen van zwakte om hulp te vragen, of beroep itsa womans om alles te doen voor haar familie. Dit is een onevenwichtige kijk op het leven, vooral voor het college eerstejaars die nu op zijn eigen leven en kan nauwelijks beheren omdat mama altijd opgeruimd achter hem aan. Ditzelfde zoon kan ook verwachten zijn eigen vrouw te zorgen voor alles, wat kan leiden tot echtelijke problemen.

Iemand die in de Supermom val voelt de noodzaak om vrijwilliger of hulp iedereen die roept, of het nu voor familie, kerk of school. Leren hoe om te zeggen “nee” tegen een aantal van deze verplichtingen is taai, maar de moeite waard omdat het schema supermom zal verlichten.

Kinderen van nature vraag of ze alles kunnen hebben of deelnemen aan iedere activiteit. Ze hebben een natuurlijke nieuwsgierigheid om iets nieuws te proberen of om lessen waarin ze uitblinken voortzetten. Maar als Supermom heeft moeite met nee te zeggen tegen haar eigen verplichtingen, dan zullen ze ook problemen met het beperken van haar schema children hebben. Terwijl de naschoolse activiteiten zijn leuk en spannend, als ze veroorzaken rangen een students te lijden, dan bezuinigen moet een prioriteit zijn.

Zeggen “nee” op bepaalde activiteiten ook leert de kinderen dat er grenzen zijn in het leven en dat je niet kan deelnemen aan alles. Dit is gezond verstand vanuit monetair oogpunt als uit een tijd oogpunt. Ook leren hoe om te zeggen nee zullen kinderen het goed doen wanneer zij worden geconfronteerd met dergelijke kwesties als tiener seks of peer pressure.

Een ander probleem plek voor supermoms is dat iedereen else behoeften komen voor hun eigen en ze zelden krijgen de tijd om iets leuks te doen voor zichzelf. Dit kan afvoer uw energie om altijd te geven aan iedereen in de familie, maar het kan ook self-esteem ones beïnvloeden, denken dat uw behoeften en leuke ideeën zijn niet belangrijk.

Ouderschap deskundigen het erover eens dat kinderen lijden aan een laag zelfbeeld in recordtijd nummers is dus belangrijk om de geldigheid te geven aan hun oorspronkelijke ideeën. Zelfs als u denkt dat een bepaalde activiteit zal saai worden, geef het een kans voor uw kind om hem of haar dat hun ideeën materie tonen. Als ze willen schilderen hun kamer zwart, een compromis en verf een muur zwart. Als ouders altijd de kinderen wat goed of slecht te vertellen, zullen ze aarzelen om de stem van hun eigen meningen in de volwassenheid.

Veel vrouwen die achten zichzelf “supermoms” kan aarzelen om hun gewoonten te veranderen, denken het is te moeilijk of dat ze zijn te belangrijk om een bepaalde commissie. Deze supermoms nodig om te beseffen dat, hoewel de weg moeilijk kan zijn, zal de beloning groot zijn wanneer hun kinderen zien hun moeder de zorg voor zichzelf en kan quality time doorbrengen met them.Aurelia Williams is een gecertificeerd life coach en auteur van
  Dont Fall Into The Supermom Trap

This entry was posted in Ouder and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply