Who Else Wants To Know How To A Daycare ?

Kies

   Door David W RichardsWhile zwanger van onze eerste zoon, mijn vrouw werkte nog steeds. Op dat moment was ze verward of te blijven werken of stoppen, zodat ze zorg kan nemen van de baby.

Voor een aantal redenen, koos ze om terug te gaan naar het werk na de bevalling. Het was moeilijk voor haar, maar ze moest doen. Op het eerste, gepland we te vragen voor mijn in-wettenhelpen om te kijken na onze baby terwijl mijn vrouw aan het werk gingen. Helaas, haar moeder kreeg een beroerte. Dus moesten we op zoek naar een nieuwe oplossing.

In het begin waren we sceptisch over kinderdagverblijven. Mijn vrouw bijna geannuleerd haar plan te blijven werken. Maar dan, een vriend van onze familie vertelde ons over deze grote kinderdagverblijf waar haar zoon sloeg zijn kinderen inch

Dus gingen we daar en ja hoor, vonden we het.

Deze dagopvang had alle ouders nodig om te zien.

  Het was een vergunning kinderopvang

  Het was niet ver van het kantoor van mijn wifes

  Het had kleine groepen (minder dan vijf kinderen per verzorger)

  De verzorgers leek kinderen lief te hebben en dat om hen heen (het wasnt een soort van een verplichting of een baan, voor hen was het meer als een hobby of een passie van het leven, dat rond de kinderen)

  De verzorgers waren goed opgeleid

  Het liet de ouders te bezoeken. Dus, soms, tijdens de lunch tijd mijn vrouw er kan komen.

  Het diende gezonde maaltijden

  Het was gelegen in een veilige buurt

  De kamers hadden hetzelfde niveau van schoon met die van ons thuis

  Het had kinderslot kamers, deuren, ramen, kasten, warm water kranen, enz.

  Het had speciale kamers voor mensen die ziek waren, zodat de andere kinderen krijgen wont beïnvloed

  Het had een goede educatieve programmas

Dus, mijn zoon ging naar dat kinderdagverblijf vijf dagen per week tot hij twee en een half. Nadat mijn vrouw zwanger raakte van ons tweede kind, hij niet meer ging er voor mijn vrouw besloten om haar baan opgeven en werk van home.David W Richards is een gelukkige vader van twee jongens geïnteresseerd in de gezondheid van het ouderschap. Hij doet sites op Zingfriends Links, Zingfriends Nieuws Fluistertolken Secrets Forum

This entry was posted in Ouder and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply