How To Use Eigen onderzoek naar Collect From A Deadbeat


   Door Christina RoweAre u vertrouwen op een bureau staat te helpen verzamelen achterstallige kind steunen? Soms overheidsinstanties slepen hun voeten, en een andere keer Cant ze gewoon het geld. Een ex-echtgenoot kan vinden om te werken onder de tafel, of kan helemaal verdwijnen. Als u verschuldigd zijn steun in de rug, en uw kind te ondersteunen state handhaving bureau is niet het nastreven van je ex, en je kunt niet weten waar hij werkt of hij werkt uit de boeken, dan moet je actie ondernemen.

Een beetje speurwerk in orde is. Als u nog ken mensen die blijven met je ex, zien of je er een om u te vertellen wie hij werkt voor kan krijgen. Waar is de baan? Kun je fotos van hem te werken? Private recherche kosten geld, maar als je naar een huur, zouden deze worden de eerste vragen: Waar werkt hij? Wanneer gaat hij er werken? Hoeveel heeft hij te maken? Huur de onderzoeker voor een baan zo beperkt mogelijk te houden. Zodra de onderzoeker ontdekt waar de baan is, u of een vriend kan in staat zijn om de rest te doen.

Er zijn online “detective agentschappen” die beweren dat ze kunnen geven toegang tot bankrekeningen, verblijfplaats, en andere informatie. Ik heb geprobeerd een paar. De resultaten werent groot. Vergeet niet: U kunt een hoop onderzoeken op uw eigen en bespaar je geld. Houd je oren open. Wederzijdse vrienden en familieleden zijn grote bronnen van informatie. Mensen houden om te praten. Zodra ze vrij praten ze vaak slip up. Zoals met elk ander onderdeel van dit proces, dit is niet iets waar u wilt uw kinderen te gebruiken. Echter, Dont sluit je oren naar wat kinderen zeggen. Als je de belangrijke informatie gewoon zorg ervoor dat je kan uitleggen hoe je kreeg het op een andere manier. Vaak als je gewoon bevestigen wat je weet door anderen, kan dit dienen als uw bron. Dont U wilt uw kinderen geeft in een conflict te betrekken meer dan u, en u wilt dat uw ex Dont hen de schuld te geven voor iets dat ze misschien niet bestemd om te doen.

Deadbeat ouders leren veel trucs. Men is tot de activa verbergen door ze in de naam van een vriendin, nieuwe echtgenoot of ouder. Op die manier is er geen bankrekening. Lonen (vooral off-the-books betalingen) gaat u rechtdoor op de bankrekening van deze andere persons account. Onroerend goed is in een andere naam. Uw ex kan zelfs verhuizen naar een andere staat. De reizen Deadbeat is het moeilijkst een te vangen.

In elk van deze situaties moet u hard bewijs in de rechtszaal. Het inhuren van een prive-detective kan een noodzaak geworden. Er komt een punt waar, tenzij je komt op een gelukkige leiden, moet u de vaardigheden van een professional. Zolang je de juiste detective, en weet wat je wilt, wordt uw geld goed wordt besteed. Er zijn ook particuliere bureaus die zijn gewijd aan de handhaving te ondersteunen. Deze agentschappen werken aan een onvoorziene kosten, wat betekent dat ze geen geld van je niet, tenzij zij zijn succesvol op het verzamelen van uw steun. Zij doen een percentage van de steun te nemen verzameld. Doe je huiswerk en wees voorzichtig bij het selecteren van een dienst als deze. Zoek mensen die ze gebruikt hebben. Bel of e-mail deze mensen, en vraag hen vragen over hun ervaringen. Deze groepen kunnen nuttig zijn, maar zoals bij elke vorm van steun agentschap, hoe meer je begrijpt over uw behoeften en hun diensten, hoe beter ze zullen doen. Als je online gaat en kijk omhoog “Child Support Handhaving” op yahoo.com of google.com, vindt u verschillende agentschappen from.Christina kiezen Rowe is de auteur van de best verkopende echtscheiding boek Seven Secrets naar een succesvolle Echtscheiding-Wat Every Woman Needs to Know “. Ontdek het voortbestaan vaardigheden die bespaart u tijd, geld en hartzeer tijdens uw echtscheiding. Voor een gratis hoofdstuk van het boek ga naar: http://www.secretsofdivorce.com

This entry was posted in Ouder and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply