Bespaar tijd met Afdrukbare Games For Baby showers


   Door Ilse WilkinsOne van de beste manieren om een baby shower vieren is door het spelen van sommige games thema baby shower. Deze baby shower games zijn leuk, vermakelijk en makkelijk te vinden. Er zijn een hoop van afdrukbare spelletjes voor baby douches beschikbaar op het internet. Verwacht aantal lachen om tijdens game time! Maar voordat It speelt tijd een aantal andere activiteiten plaatsvinden.

Baby douches laatste meestal drie tot vier uur en bestaat uit een aantal activiteiten. Socialiseren, eten, spelen sommige gezelschapsspelen en kijken naar de aanstaande moeder haar open presenteert. Its geen slecht idee voor de host te plannen activiteiten van tevoren, zodat het tempo van de partij blijft stabiel.

Als gasten arriveren, plan enige tijd voor socialisatie. Laat een goed half uur tot een uur voor dit gebabbel. De gasten zullen willen allemaal een kans om uit te vinden hoe de mama te worden doet vooral als ze niet gezien hebben haar in een tijdje.

Na socialisatie It meestal tijd voor wat eten. Voedsel is altijd verwacht een baby shower. Hoewel het doesnt moeten worden uitgebreid, net Its got worden gepland. Rooster een uur voor. Finger voedingsmiddelen zijn een uitstekende optie en de gasten kunnen eten in de douche met een bijzondere tijd, meestal tegen het einde, gewijd aan het eten van de baby shower cake. Als mensen worden uitgenodigd, kunt u organiseert een openlucht barbecue. De jongens kunnen bereiden het eten terwijl de vrouwen zitten en gezellig met elkaar.

En dan … is tijd voor ontspanning door het spelen van enkele gezelschapsspelen! Baby shower games zijn leuk en there is geen einde aan de opties van het spel niet. Niet nodig om het wiel opnieuw uitvinden. Bespaar veel tijd en kies uit de honderden afdrukbare party-games die beschikbaar zijn op het internet. Gewoon om een paar te noemen … er Voltooien Mommys Phrase, Baby Bingo, Baby Trivia, naam die Nursery Rhyme en zo veel meer om uit te kiezen.

Bepaal een paar weken voorafgaand aan de douche over de games die worden gespeeld en elke wedstrijd schema in een uur tijd frame. Dont vergeten te bereiden op een aantal leuke prijzen voor de winnaar van elk spel.

Als het spelen van spelletjes is geen optie, om welke reden dan ook, kunt u meer tijd besteden aan sociale contacten of het doen van een groepsactiviteit. Maak een advies boek passeren rond een blanco notebook. Op een aparte pagina, elke gast schrijft een beetje van het ouderschap advies en tekenen de pagina. Deze tips zullen zeker blijvende herinneringen worden voor de komende jaren.

Of laat elke gast brengen een kopie van een van hun favoriete boeken toen ze een kind. Iedereen aandelen wat maakte dat boek speciale alvorens het naar de zwangere moeder. Dit is een uitstekende manier om elkaar te leren kennen en beefing bibliotheek een nieuwe babys.

Enkele andere ideeën voor projecten die herinneren aan de mama te worden van deze speciale gelegenheid ook het maken van een video-documentaire, quilten, scrapbooking of het maken van zoiets als een met de hand geschilderd opknoping wand of vloer mat dat de aanstaande moeder kan gebruiken in haar huis.

Nadat de baby shower games of tijd een aantal leuke groepsactiviteit It voor het hoogtepunt van de baby shower …. opening van de baby geschenken douche. Zorg ervoor dat iemand verantwoordelijk is voor het monteren van de baby geschenken theyre geopend en iemand schrijft de lijst van geschenken en de gast die gaf elk. Dont weggooien de boeg, zodat wanneer its all over, kan de eregast worden bekroond met een boog gekke hoed! Veel plezier en geniet! Ilse Wilkins heeft georganiseerd tientallen succesvolle baby partijen douche en wil babyshowerhosting.com aan te bevelen, de # 1 plaats voor afdrukbaar spelletjes voor baby douches .

This entry was posted in Ouder and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply