Sumer Beveiligingstips Keeping Your Kids opslaan Around The Beach en Pool


   Door Susanne MyersThere is niets meer plezier voor de kinderen op een warme zomerdag dan te gaan voor een duik in een zwembad, een meer of zelfs de oceaan. Helaas zijn deze zomer brengen enkele nieuwe gevaren voor de veiligheid en het welzijn van onze kinderen die we nodig hebben om hen bewust af te maken. Neem even de tijd om te lezen via deze tips zomer veiligheid, neem dan de juiste voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat uw kinderen kunnen hun zomervakantie genieten zonder de onderbreking van een reis naar de arts of de spoedeisende hulp.

De Pool

Spelen en zwemmen in een zwembad is een erg leuk, maar er is ook een goede kans voor uw kind te krijgen kwetsen. Zorg ervoor om hen te herinneren dat draait rond het zwembad is geen goed idee. It is ook een goed idee om uw kind eraan te herinneren om geen duik in een zwembad, tenzij hij is zeker het zwembad is diep genoeg.

Badmeesters bij het zwembad en borden omheen zodat u en uw kind weten wat ze kunnen en Cant doen in en rond het zwembad zijn er ook voor de veiligheid. Herinner uw kind om veel aandacht te besteden aan beide.

Als uw kind isnta grote zwemmer nog, zorg ervoor dat hij begrijpt dat hij moet ofwel dicht bij je verblijf, of een soort van zwevende apparaat te dragen. Houd in de gaten op jonge kinderen, zelfs in ondiep water. Een peuter of kleuter kan zelfs verdrinken in een paar centimeter water.

The Beach en Ocean

Veel van de waterveiligheid informatie over het zwembad van toepassing is op het strand en de zee ook. Maar er zijn ook enkele extra gevaren met inbegrip van onvoorspelbare weer en golven, alsmede zeefauna. Zorg ervoor dat uw kind weet wanneer het is en isnt veilig te krijgen in de oceaan en uit te kijken naar dingen als gelei vis. De golven kunnen ook maken het gevaarlijk voor een kind dat isnt een ervaren zwemmer nog niet. Logeren met uw kind in het water of bewaar ze in ondiepe delen zijn de beste manieren om te houden haar te redden.

Daar kan uitgestrekte stranden zijn en druk, is It ook een goed idee om ervoor te zorgen dat uw kind weet waar je te vinden, en wat te doen voor het geval hij verloren. Een extra les in niet te praten en vooral nergens heen met vreemden is ook in orde, daar wacht je child kan worden vastgesteld tijdens de opwinding van de zomer vakantie.

De zon en de hitte

Last, but not least, moet je bewust zijn van de zon en warmte, ongeacht waar u zich buiten deze zomer. Zorg ervoor dat uw kinderen zijn het dragen van zonnebrandmiddelen om zonnebrand te voorkomen en hen aan te moedigen hoeden dragen om de gevoelige huid op de hoofdhuid te beschermen (dit geldt met name voor kinderen met licht haar). Stimuleer uw kinderen om te spelen in de schaduw en dragen een t-shirt als je denkt dat ze zijn blootgesteld aan de zon genoeg.

Uitdroging is de andere grote zomer gezondheid kwestie. Zorg ervoor dat uw kinderen zijn veel koel water te drinken gedurende de dag om uitdroging te voorkomen. Meng een beetje sap in met het water, of voor te bereiden en te koelen kruidenthee mix it up. Vruchten zoals watermeloen, die hoog in het water, zijn een andere goede manier om te hydrateren.

Houd deze enkele veiligheidsmaatregelen in gedachten, je kinderen en je zal meer waarschijnlijk naar de zomer genieten zonder een trip naar de artsen kantoor of ziekenhuis en hebben meer tijd om te spelen in de zon, op het strand en in het zwembad. Have a great summer.For meer grote familie tips en advies, alsmede product reviews, terugroepen info, ambachten, activiteiten en deelnemen kleurplaten ParentingZoo de nieuwe online magazine ouderschap op www.ParentingZoo.com

This entry was posted in Ouder and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply