Waarom zie je dezelfde auteurs de hele tijd !


   nbsp; door: Martin Lemieux
Isnt het grappig hoe youve begonnen met een artikel over waarom mij, en een zekere select aantal auteurs schrijven artikelen te lezen bijna dagelijks?
Inhoud, inhoud, inhoud!
# 1 reden waarom mensen niet online is, omdat zij geen nieuwe inhoud te leveren. Lets vergeten zoekmachines voor een tweede plaats lets concentreren op de eindgebruiker die een bezoek aan uw website.
Let zeggen “Jim” is naar uw site een keer voor en ineens ziet hij uw website naar iets anders en besluit om te bezoeken. Maar wat, oh nee, het It precies hetzelfde zag hij 1 maand geleden. Wat gebeurt er met Jim? Just another statistieken van uw website die nooit zal krijgen herhaald.
Op een andere nota,s let zeggen Jim is er met uw link te zien in zoekmachines weer, met uitzondering van deze tijd, youve uw website herzien sjabloon. Jim is nu geïntrigeerd en opgewonden om te zien wat nieuw is, maar oh oh, hebt u de bloedige dezelfde inhoud als de vorige keer. Jim is weer een andere statistiek.
NU – Let we zeggen, niet alleen uw herziene uw afbeeldingen, sjabloon,, graphics ook youve gepleegd aan het toevoegen van 1 artikel op uw site elke dag. Jim is gelukkiger dan de paus zelf sinds youve gespeeld rechts in de hand Jims.
Wij allen zoeken online, voor sommige van ons, Its pure verveling, voor anderen, is It doet wat je niet hoort te doen op het werk en zo verder. Het hele punt is, als er niets verandert op uw site, hoe verwacht u om mensen terug te komen te stimuleren. Aan de mensen op uw site is het makkelijke gedeelte, om iemand terug te komen is erg taai.
Dus terug naar de titel: “Waarom zie je dezelfde auteurs de hele tijd!” It is niet alleen een kwestie van het toevoegen van een artikel dagelijks om mensen terug te brengen, maar op hetzelfde moment, zoekmachines handelen bijna als ons. Zij zien nieuwe content (ze = zoekmachines), maar zij krijgen ook opgewonden en bladeren om te zien wat youve toegevoegd, en niet te vergeten dat ze ook indexeren van al uw paginas voor aanbiedingen zoekmachine.
Let gaan een stapje verder en brengen aandacht aan deze nieuw gevonden inhoud. Veel mensen die er zijn schuilplaats hun nieuwe inhoud in mappen en sub-directories en zo verder. Wat ik stel is met een klein doosje op de voorpagina dat slechts enkele details dagelijks nieuwe inhoud. Probeer het bijhouden van de inhoud die u toevoegt binnen dit vak daarboven op uw site ongeveer een week of zo, gewoon zo dat nieuwe bezoekers een kans om het te bekijken en zoekmachines hebben een kans om het te indexeren.
Dus in het einde zal een site die doesnt groeien dagelijks hebben bereikt niets online. Een website dat tegemoetkomt aan de behoeften van de vele, hebben meer succes dan het aankan.
Wat je in de wereld, zal uiteindelijk terug te komen in hetzelfde bedrag.
Sante!
Lees meer van Martins artikelen online hier: http://www.smartads.info/newsletter

This entry was posted in Write and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply