Life Coach: The Only Klinisch Bewezen Proces Voor Depressie


   Door Kelly BurrisIf je opzoeken “klinisch bewezen proces voor depressie” op een zoekmachine (zorg ervoor dat de aanhalingstekens, omdat dit ook zal de medicatie sites elimineren) vindt u de enige klinisch bewezen proces voor depressie net als tien jaar geleden zou hebben . De meerderheid van de mensen die last hebben van deze invaliderende aandoening zijn zo geprogrammeerd met het gebruik van medicatie voor depressie dat een proces dat daadwerkelijk het probleem is opgelost bij de bron is van alle genegeerd, maar sinds de invoering ervan in de psychiatrische zorg in 1990.

Depressie is het primaire symptoom voor bijna alle gedrag stoornissen. Ga naar een psychiater of psycholoog met symptomen van depressie en die u zojuist hebt aangemeld voor een recept voor een anti depressie medicatie, waarvan vele zijn gekoppeld aan zelfmoord. Dit is waarschijnlijk de meest ingrijpende voorbeeld van een aanval op het lichaam te proberen en veranderen de geest. Dit wil niet zeggen dat een recept voor een antidepressivum nooit gedaan moet worden. Het gewoon niet geen zin heeft als een eerste stap wanneer er een klinisch bewezen proces voor depressie.

In mei 2007 heeft de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) wordt aanbevolen een nieuwe waarschuwing voor alle antidepressieve medicatie. De huidige “black box”-label bevat een waarschuwing over het verhoogde risico van suïcidale gedachten en gedrag bij kinderen en adolescenten. De FDA wil deze waarschuwing uit te breiden tot jonge volwassenen leeftijden van 18 tot 24. Kinderen en jongeren moeten ook worden gecontroleerd op het ontstaan van opwinding, prikkelbaarheid, en ongebruikelijke veranderingen in gedrag, omdat deze symptomen van de depressie kan geven wordt steeds erger. Het risico van zelfmoord is bijzonder groot tijdens de eerste twee maanden van de behandeling. Is medicijnen geen zin met dit soort waarschuwing vooral wanneer er een klinisch bewezen proces voor depressie die wordt aan de wortel van het probleem?

Iedereen kan het erover eens dat uw gezondheid en welzijn is afhankelijk van de expertise van uw doctor, zodat It belangrijk om de arts te kiezen, psycholoog of psychiater die het best geschikt is. Wat doet de best gekwalificeerde betekenen met betrekking tot uw geestelijke gezondheid? In termen van de enige klinisch bewezen proces voor depressie het betekent te beginnen met een antwoord op de meest fundamentele vraag over de toestand van depressie of emotionele toestand en dat is: “Wat brengt een emotionele staat en of gedrag?” Als uw arts, psycholoog of psychiater niet kan deze vraag te beantwoorden hoe gekwalificeerd zijn ze? Het antwoord is simpel. Als zij niet kunnen ze deze vraag antwoord te raden, dit is waarom medicatie voor depressie is zo wijd voorgeschreven. De werkelijkheid is er geen een arts, psycholoog of psychiater, die kan antwoord op deze vraag, omdat geen van deze groepen zelfs de vraag vraagt. Je kan gewoon niet repareren als je niet weet hoe het werkt en je weet niet hoe het werkt als je niet kunt de vraag te beantwoorden.

Er is zelfgenoegzaamheid, zo niet ronduit weerstand binnen de gemeenschap van de psychologie in de richting van dit klinisch bewezen proces. De eerste studie van dit proces in 1992 heeft vrijwel geen invloed op hoe depressie was toen of nu behandeld. De medische en geestelijke gezondheid hebben alle gemeenschappen, maar negeerde het en ga verder met splitsen van medicatie met een schijnbaar hoge tolerantie als geen aanvaarding in de richting van mensen die zelfmoord plegen, terwijl depressief of terwijl op depressie medicatie.

Het meest verontrustende statistieken van zelfmoord te laat zijn het gemiddelde van achttien militairen die zijn zelfmoord te plegen elke dag zoals gerapporteerd door NBC op 13 december 2007. NBC ook gemeld dat 20 van de actieve dienst soldaten zijn het melden van ernstige psychische problemen zoals depressie en post traumatische stress. Al die tijd de medische en geestelijke gezondheid gemeenschappen zijn zelfs niet tevreden met het stellen van de vraag die zal leiden tot een oplossing voor dit probleem en dat is: “Wat brengt een emotionele toestand of wat bepaalt menselijk gedrag?”

Vraag 15 van de klinische studie was: Heb je gedachten dat het leven niet de moeite waard en je zou beter af zijn dood? Er was een verbetering van 95,7 procent ten aanzien van deze kwestie en niemand was screened voor depressie vóór de studie.

De hoop is hier dat mensen met een vriend, familielid, kind of ken je iemand in het leger die geholpen kunnen worden door de enige klinisch bewezen proces voor depressie zal nu actie te ondernemen op hun own.Kelly Burris de norm voor, Life Coach heeft Life Coach Training en certificering met de enige klinisch bewezen proces voor depressie. Kelly twee huidige Boeken zijn de Burris Life Coach voor volwassenen en de Burris Life Coach Ages 7-17. Deze twee nieuwe boeken zijn de basis van dit programma proces. Bezoek www.KellyBurris.com voor de klinische studie en meer informatie over dit krachtige programma proces .

This entry was posted in Leiderschap and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply