The Way You Should Verhoog uw sites Pagerank


   nbsp; door: Eric Odom
We weten allemaal heel goed dat het ontwikkelen van links die naar uw website meer vitaal belang kunnen zijn dan alleen maar over enige andere techniek die bekend staat om de wereld van zoekmachine optimalisatie. Denk er eens over voor een moment. We hebben behoefte aan iets dat kan:
a) Zorg ervoor dat onze bezoekers vinden wat ze nodig hadden
b) Help ons te verkrijgen onze doelen verkeer
Wat zou dat zijn? Inhoud van de kwaliteit natuurlijk!
Enkele statistieken over het surfen op het internet blijkt dat in negen van de tien keer, als je iets vinden dat je opvalt en je uiteindelijk lezen, zul je waarschijnlijk vinden via een tekstlink kwaliteit. Hierdoor kan het ook zijn dat een link naar dergelijke kwalitatief hoogstaande inhoud zal uw paginas helpen rang beter. Tot nu toe lijkt het alsof het werkt twee kanten.
Hoe zit het met onderlinge samenhang tussen al?
We hebben nog steeds geen hard bewijs in beide richtingen over de vraag of niet het belangrijkste SE zijn het begin tot het in diskrediet te brengen of “rang” aftrekken als je wil, als het gaat om onderlinge verbindingen. Tot nu toe zijn alle tests waaruit blijkt dat er geen betrokken boete. De site in kwestie gewoon niet zo goed presteert als vroeger terug voor onderlinge banden waren niet zo uitgebuit in de pagerank rijk.
Uitgeprobeerd, getest, en True
De site getest had een maandelijkse verhoging van de onderlinge samenhang van ongeveer 8 gestage voor dertien maanden. Tot de update Jagger, had de site gerangschikt top drie in Google voor alle tien doelgerichte zoekwoord combinaties. Maar nu de site kunt u vinden op pagina vijf op een standaard formaat pagina met zoekresultaten van Google.
Hier is waar het wordt goed. Een andere site die we keken naar de exacte hetzelfde zoekwoord combinaties sprong naar # 2 voor alle 10 zoekwoord combinaties gadegeslagen.
Wat is het verschil tussen de twee?
Site A: 432 backlinks in Google op alle datacenters via de McDar Tool. 87 paginas geïndexeerd. Oudere Site.
Site B: 112 backlinks in Google op alle datacenters via de McDar Tool. 367 paginas geïndexeerd. Younger Site.
Volgens onze tests, de inhoud is niet alleen een deel van de berekening, het is een groot deel van de berekening. Met dat gezegd zijnde, hebben wij tot de conclusie gekomen dat uniek web content is niet alleen van vitaal belang, het is een verplicht onderdeel van elke succesvolle website marketing plan.
Het enige wat u hoeft te doen is het bouwen van een website geladen met kwalitatief hoogstaande inhoud. De links zal uiteindelijk komen, en zo zal de PageRank.

This entry was posted in Write and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply