Drive Vrij verkeer naar uw website door het schrijven van artikelen


   nbsp; door: Sung-Liang Woon
Een van de beste manieren om verkeer naar uw website wordt door het schrijven van artikelen. Als u uw eigen geschreven artikelen, verspreid en gepubliceerd op het internet is een van de beste internet marketing technieken bestaan.
Zodra u zijn uitgegroeid tot een auteur van een artikel, word je direct een autoriteit. Wanneer bezoekers vinden en lezen van uw artikel konden ze krijgen een aantal nuttige informatie van. Ze zouden waarschijnlijk waarderen je. Bij de waardering verandert in vertrouwen, is het zeer waarschijnlijk dat zou de link klik in uw artikel resource vak om uw website te bezoeken om meer informatie te krijgen.
De kans van hen aanmelden met u in een van uw aanbevolen zakelijke kansen of koop een van uw aanbevolen producten aanzienlijk zou worden verbeterd.
De vraag is hoe het schrijven van de desbetreffende artikelen die kunnen de vraag wat van je moeite en tijd?
Als je goed bent in het schrijven en genieten doen, kun je besluiten om schrijf uw eigen artikelen. Anders kon je deelnemen aan een artikel coöperatie om de toegang tot private label artikelen of iemand inhuren krijgen om artikelen te schrijven voor je.
Let bespreken de verschillen tussen deze 3 mogelijkheden:
1) Doe je eigen onderzoek en schrijf je eigen artikelen.
Het belangrijkste voordeel van het schrijven van uw eigen artikelen is dat It “gratis” en het zou geven u een gevoel van trots op de prestatie. U kunt genieten van het schrijven van artikelen om uw ervaring in internet online business. Het nadeel is dat itd nemen een deel van uw tijd om onderzoek uit te voeren.
2) Een artikel Join Coöperatieve Get Pre-geschreven artikelen.
Een aanbevolen artikel coöperatie InfoGoRound waar je honderden vooraf kon krijgen geschreven artikelen inschrijving voor een kleine vergoeding. Van deze kon je kiezen die de bespreking van onderwerpen in verband met de inhoud van uw website. Deze worden aangeduid als de “private label-artikelen” die u volledige toestemming te gebruiken en ook uw eigen naam en artikel resource vak toe te voegen aan het artikel als de auteur.
3) iemand inhuren om artikelen schrijven For You.
Als u niet vertrouwd bent het schrijven van uw eigen artikelen of als u het te veel gedoe met name wanneer youre nieuw voor dit bedrijf, of als u geen zin pre-artikelen geschreven door een gebrek aan originaliteit, zou u een artikel ghost schrijven dienst zoals Just artikelen om uw eigen ideeën in te schrijven.
Voor een relatief kleine vergoeding kunt u uw artikelen snel geschreven.
Voor artikel marketing op het internet, artikelen geschreven met tussen de 400-700 woorden zou volstaan. Het spreekt vanzelf dat uw artikelen moeten relevant zijn voor uw Internet business. Vandaar onderwerp van uw artikelen moeten worden gerelateerd aan: “thuiswerken”, “home based business”, “internet marketing”, “geld verdienen online”, “het bevorderen van een website”, enz.
De volgende vraag is hoe kan je ervoor zorgen dat uw artikelen het maximale bedrag van de potentiële webbezoekers zullen bereiken?
Hieronder vindt u enkele routes die u kunt gebruiken:
1) Geef artikel Directories
De beste plek om uw artikelen te dienen zijn artikel Directories. Veel uitgevers van websites, blogs en e-zine bezoek de sites van deze directories. Vandaar uw artikelen snel zullen worden blootgesteld aan mensen die een grote hoeveelheid verkeer.
2) Toepassen artikel Lijsten / Nieuwsbrieven
De volgende stap is om uw artikelen aan artikel bevat zoals nieuwsbrieven op Yahoo en Topica. Artikelen uit deze bronnen zijn doorgaans beter ontvangen door uitgevers. Vandaar dat wanneer een kennisgeving wordt gedaan door u via een lijst met artikelen, uitgevers hebben meer vertrouwen in uw artikelen en zou zeer waarschijnlijk gebruik van maken.
3) Aanpak Individuele Related Websites
Veel websites richten zich op het leveren van waardevolle informatie en educatief materiaal aan hun lezers. Je kon voorleggen uw artikelen op deze sites als uw artikelen relevant zijn voor wat ze nodig hebben. Het is het beste dat je alleen contact met sites waar de lezers zou belang hebben bij het onderwerp van uw artikel.
4) zoeken via E-zine Directories
Zodra uw artikelen zijn ingediend bij directories en artikel bevat zoals eerder vermeld, kunt u contact opnemen met individuele uitgevers starten, zoals de uitgevers van e-zine die gerelateerd zijn aan uw onderwerp. Kies degenen die aanvaarden artikelen en schrijven naar hen en hen te overtuigen dat uw artikelen zou van waarde voor hun doel.
5) Geef de artikelen naar uw nieuwe geaffilieerde leden
Om uw partners te helpen met name de nieuwe “aangeworven” diensten, kon je ze uw artikelen als een manier om te helpen bij het promoten van uw site. Ze kunnen ofwel publiceren ze zoals ze zijn of ze kunnen uw link vervangen met hen in de resource vak van het artikel. Zij zouden onder de indruk van deze genereuze gebaar van je.
Kortom, het indienen van uw artikelen en krijgen ze opnieuw gepubliceerd op anderenwebsites en nieuwsbrieven / e-zine is een van de meest krachtige strategieën internet marketing. Uw artikelen zal dan beginnen te werken als een gratis reclame voor je altijd. En je niet hoeft te betalen zelfs een dubbeltje voor dergelijke reclame ruimte. U blijft genieten van het vrije verkeer gedreven om uw website voor een lange, lange tijd!

This entry was posted in Write and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply