Hoe kies Essay Schrijven Onderwerpen


   Door Daniel MillionsIf u, de leerkracht, hebben besloten om uw studenten schrijven een essay voor uw klas, dan kun je mogelijk maken de studenten om te komen met hun eigen onderwerpen, of hen in staat stellen om te komen met hun eigen onderwerp naar aanleiding van een bepaalde omtrek of gids. Enkele van de volgende essay onderwerpen zijn slechts suggesties voor studenten en hun docenten, waarvan sommige de student misschien bevraagd over op enig moment in hun academische carrière.

Misschien heb je een klas in computer wetenschappen of bedrijf, zodat men zou kunnen proberen te overtuigen een vriend te typen een essay voor u voor een bepaald bedrag van de betaling. Of zou je kunnen proberen te overtuigen je oma dat ze niet bang moeten worden door computers en spring in de 21e eeuw wereld van het internet. Als je school niet al dit deel van hun curriculum, probeer dan uw schoolbestuur te overreden om de financiering voor toegang tot internet in alle klaslokalen te geven.

Als u een of Arts Drama student voer een overtuigend essay over waarom uw Drama leerkracht moet u laten ster in de komende spelen of schrijf een overtuigen van uw Kunst leraar om u te laten beslissen wat voor soort kunst project dat u wilt doen. Als u deel uitmaakt van de school koor of band dan een essay schrijven over de reden waarom je muziek leraar kan je leren een bepaald nummer.

Als u een voorliefde voor talen dan een essay te schrijven over waarom het een goed idee om te weten ten minste twee andere talen dan uw moedertaal is. Laat uw ruil-student vrienden tot u spreken in hun eigen taal, zodat u kunt oefenen. Overtuig je klasgenoten te spreken Frans in de Franse taal klasse.

Als je een voorliefde voor wiskunde dan een essay te schrijven over de reden waarom men nodig heeft om te leren hoe elementaire wiskunde doen met hun hersenen en een potlood en papier in plaats van het gebruik van een rekenmachine de hele tijd. Probeer mensen ervan te overtuigen dat wiskunde een zeer interessante en noodige deel van onze samenleving en een integraal onderdeel van het Heelal. Probeer overtuigend je wiskunde leraar wiskunde spelen, net als Sodoku, te gebruiken als hulp bij het onderwijs.

Als u in conditie en fysieke activiteiten, zoals sportevenementen, zoals basketbal of voetbal, dan een essay te schrijven over deze onderwerpen en waarom je denkt dat ze zo groot zijn. Probeer je ouders ervan te overtuigen dat sporten u ten goede zal komen, zelfs met het risico op het krijgen van pijn. Als je toevallig een deel van het zwemteam dan een essay schrijven over de voordelen van zwemmen.

Probeer te overtuigen een stevige vriend die ontevreden is over zijn / haar lichaam afbeelding die u om mee te doen om fit door te lopen 2-3 mijl 4-6 dagen per week. Of u kunt helpen bij een vriend die heeft een eetstoornis door te doen je best om hen te overtuigen dat honger zelf, of dwingen zich aan elke keer als ze eten braken is alleen schadelijk voor hun gezondheid en welzijn.

Zoals men kan zien, zijn er geen grenzen aan de onderwerpen die kunnen worden gebruikt om een essay te schrijven over. Het schrijven van een essay isnt zo hard of stressvolle zoals sommige mensen schijnen te geloven. Ideeën zijn onbeperkt en schrijven is niet de grote boze Boogey-man die lijkt te veel studenten afschrikken. Maak het schrijven van een essay een aangename ervaring en je zult zien dat itll een veel eenvoudiger taak en krijgen dat een veel meer satisfying.Learn papieren essay te schrijven of ontvang gratis essays als je Dont tijd om ze te laten schrijven.

This entry was posted in Write and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply