Book Review: IM hart door Sue P. McDaniel


   Door Simon BarrettI. M. Hart is een nogal merkwaardig weinigself helpboek, het is gesneden uit een andere doek. Het pleit voor een strategie voor het omgaan met leven proeven en verdrukkingen die op het eerste gezicht is 180 graden verwijderd van wat de meeste auteurs zeggen. Sue McDaniel vertelt ons te denken van en met je hart, laat uw hart de beslissingen nemen. De meeste boeken de tegenovergestelde aanpak,besluit met je hoofd, laat uw hart regel je.

Eigenlijk wat de auteur zegt, is dat door het begrijpen van je emoties je kan ze gebruiken om je voordeel bij het omgaan met situaties. Sue onderzoekt deze theorie door het gebruik van een kleine hartvormige karakter IM Hart. IM Hart vertegenwoordigt ieder van ons die leren zich bewust zijn van en proces gevoelens afkomstig uit zowel de liefde en angst. Sue is van mening dat in ons hart houden we allerlei gevoelens. Deze omvatten liefdevolle, lieve, vrolijke gevoelens als bang, boos, haatdragende gevoelens.

Het is via deze kleine jongen dat we om te leren over liefde, angst, haat en vele andere emoties. Wanneer u bewust op de hoogte van deze emoties die je kunt leren om ze te kanaliseren en misschien nog belangrijker is, ze te begrijpen, en het effect ervan is.

Sue laat zien hoe u kunt nemen de angst uit angst, en haat, wat is dat? Door te leren om je gevoelens kunt u veel leren over jezelf te begrijpen, en misschien net zo belangrijk, de wereld en de mensen om je heen.

IM Hart is een snel lezen, is het slechts 100 paginas, illustraties en velen hebben op hen. Maar Dont misleiden door de grootte, de tekst bevat een schat aan informatie in. Het boek bestaat uit tien hoofdstukken, elk hoofdstuk met het verkennen van een bepaald aspect, subtiliteit en biedt suggesties om de lezer over hoe de ideeën in hun eigen leven. Die 10 hoofdstukken zijn gewijd aan: herkennen van je gevoelens, de verwerking daarvan; genezing angst, pijn en pijn, liefde en gevoel van jezelf houden; verbinding maken met geest, en verbinding maken met anderen met het hart.

Dit is Sue McDaniels eerste solo-werk in het boek ter wereld, maar ze is geen beginneling, tijdens de 1990 is ze co-auteur van vijf fundamentele boeken en leren, veranderen en Leading: Sleutels tot Succes in de 21e eeuw, met Chet Dixon. Dit boek en de bijbehorende werkboeken werden gebruikt als leermiddelen in de staat Missouri.

Als ik een kritiek van IM Hart zou zijn over de complexiteit ervan. Hoewel de tekst is kort de boodschap soms is complex. In someways Sue McDaniel zou hebben bereikt een groter effect door het schrijven van een langer boek. Een die een meer simplistische benadering van de uitvoering en uitleg van de begrippen toegestaan.

Sue McDaniel heeft een achtergrond in het ontwikkelen van de bedrijfscultuur en heeft vele jaren bezig geweest met overleg met grote en kleine bedrijven. Ze heeft ontwikkeld lesmateriaal en geleverd programmas voor overheidsinstellingen, bedrijven en organisaties op de overheid, nationaal en internationaal niveau. Ze heeft een website gewijd aan IM Hart, en u kunt het boek kopen bij Amazon.

(Oorspronkelijk gepubliceerd op Blogger News Network, en herdrukt met toestemming van de auteur, Simon Barrett). Simon Barrett is een volwassen opvoeder in Calgary, Alberta. Met de 11 maanden per jaar van de winter, leest hij veel boeken! Hij is tevens redacteur voor Blogger Nieuws en onderhoudt een persoonlijke blog op Simon B

This entry was posted in Write and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply