Publishing Opties voor freelance boeken Auteurs


   Door Brian ScottIt is moeilijk in te breken in de uitgeverswereld als een nieuwe auteur, en nog moeilijker om een aanvaarding brief van een redacteur bij een grote uitgeverij te krijgen. Als een auteur u zult hard werken om je boek af, en nog harder werken om de juiste uitgever te vinden. Het goede nieuws is dat u kunt tikken in verschillende types van uitgevers om uw boek te publiceren. Hier is een blik op een aantal gemeenschappelijke soorten van het boek publiceren.

GROUP PUBLISHING: Groep publicatie is het proces waarbij een grote onderneming publiceert uw werk in de naam van een grotere onderneming. Bijvoorbeeld, grote uitgeverijen opereren vaak kleinere uitgeverijen. De grotere uitgeverij fungeert als een paraplu boven de kleinere bedrijven groep publiceren. Soms zijn deze ondernemingen actief zijn diverse kleinere bedrijven en boek imprints dat produceren verschillende genres van het schrijven en boeken. Soms wordt verwezen naar de handel publiceren. Kan bijvoorbeeld een grote uitgeverij groep produceren best verkopende romans voor volwassenen, maar kan ook werken onder een kleinere naam aan bepaalde non-fictie boeken, kookboeken, childrens boeken, of niche-titels produceren. Group Publishing is een populaire manier om een boek te publiceren.

EDUCATIEVE PUBLISHING: Educatieve uitgeverij aandelen enkele gelijkenis met de handel publiceren. Deze bedrijven zich specifiek met educatief materiaal. Zij kunnen omgaan met enige hogeschool schoolboeken, of ze kunnen omgaan met schoolboeken en materialen voor de rangen K-12. Naast leerboeken kunnen deze bedrijven produceren ook andere vormen van educatief materiaal, die posters, werkboeken, cd-roms, software, het testen van materiaal en kaarten op te nemen. Er zijn verschillende grote naam educatieve uitgeverijen.

UNIVERSITEIT PUBLISHING: Beter bekend als de “University Press,” van het publiceren van dit type is verschillend van de groep publiceren en het is niet hetzelfde als wetenschappelijke publicatie. Deze types van bedrijven zijn meestal non-profit. Universiteiten, hogescholen en soms musea of andere organisaties opereren deze publicatie. Deze uitgevers meestal boeken te publiceren door wetenschappers en andere specialisten. Naast de distributie van hun boeken aan boekhandels, ze ook hun boektitels beschikbaar binnen het universitaire systeem. Soms grotere handel uitgevers publiceren van dit soort boeken.

Onafhankelijke uitgeverij: onafhankelijke uitgevers zijn vaak de beste manier om uw boek met de gevestigde distributiekanalen te publiceren. Onafhankelijke uitgevers zijn over het algemeen kleine, particuliere bedrijven. Vaak zijn deze bedrijven slechts een handvol publiceren van boeken per jaar en ze zijn gespecialiseerd in bepaalde onderwerpen. Zij hebben de vrijheid om zo ongeveer alles wat ze willen publiceren.

SOFTWARE en andere MEDIA: U kunt overwegen software en andere vormen van media als een uitgeverij optie. Denk na over de vele e-books, cd-roms en digitale downloads, gepubliceerd door vele grote en kleine uitgeverijen. Deze typen van het publiceren van bedrijven worden vaak geassocieerd met handel grotere uitgevers. In feite zijn veel grote uitgeverijen hebben hun eigen in-house media uitgever van de traditionele paperback boek in andere vormen van media paaien. Digitale en alternatieve media is een groot, winstgevend bedrijf, en deze uitgevers zijn net zo belangrijk en lucratieve handel als de grote uitgevers.

Zoals u kunt zien, kunt u tikt in verschillende uitgevers die zou kunnen overwegen het publiceren van uw boek. Als je ongelukkig bent met een grote handel uitgever of groep uitgever, dan Dont geven. Blijf kijken naar de verschillende typen uitgeverijen totdat je een die wil werken met u en uw book.Learn hoe een boek gepubliceerd auteur geworden vinden! Download Brians gratis e-book, Boek Writing for Fun and Profit, op www.BookCatcher.com. Blog Bezoek Brians, Book Publishing News .

This entry was posted in Write and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply