Een Authors Guide To A Book Publishing


   Door Brian ScottAsk een verschenen boek auteur over het schrijven van een boek, en zij zullen u vertellen itsa monumentale taak. Het proces is lang, getrokken uit, en afmattend. Zelfs als u geniet van het schrijven en Dont geest schrijven over hetzelfde onderwerp voor een langere periode – het schrijven proces zal ongetwijfeld uitlaat je. Aan uw boek gepubliceerd, zullen echter nog meer tijd en inspanning dan het schrijven van het ding in de eerste plaats te nemen.

Bent u het denken over het schrijven van een boek? Heeft u al een geschreven? Vraag je je af hoe je je boek gepubliceerd te krijgen? Als je ja, op te lezen. Hier zijn een aantal hand-picked tips over hoe u uw boek te publiceren.

UW SCHRIJVEN BOEK

Het schrijven van een succesvol boek dat u nodig hebt om te beginnen met enkele originele gedachte. U hebt waarschijnlijk veel van originaliteit, maar u moeite hebben met het creëren van een coherente stroom van ideeën en informatie die het publiek zal verteren. De eerste stap is het creëren van het skelet (of blauwdruk) van uw boek. Je moet je gedachten ordenen in een progressie van de hoofdstukken.

Als u het schrijven van een non-fictie boek, beginnen met een inhoudsopgave. Schrijf hoofdstukken en sub-rubrieken. Organiseer uw hoofdstukken, zodat je bouwen elk hoofdstuk op elkaar. Als je kunt brainstormen meer hoofdstukken dan u wilt gebruiken, vind je het makkelijker om je boek te vullen met een reeks korte artikelen die in elkaar overvloeien.

Als je fictie schrijft, moet je meer van een storyboard. Je moet oorzaak en gevolg te creëren evenals karakter schetsen. Om uw verhaal coherent je personages zal moeten reageren op gebeurtenissen te maken. Hun reacties moeten worden voorspelbaar als uw lezers te krijgen in het verhaal. Het kan nodig zijn om bepaalde situaties voor je personages om hun eigenschappen te voeren voor de lezer.

Dit zijn algemene richtlijnen over hoe om uw boek te bouwen. Het volledige proces zal veel meer worden betrokken als je dichter op het vinden van hoe je je boek gepubliceerd te krijgen. Zelfs nadat je klaar bent met het grootste deel van de inhoud, uw doel om uw boek te publiceren gaat om een veel meer werk.

GETTING UW BOEK IN PRINT

De volgende stap om je boek gepubliceerd is het vinden van een uitgever. Zowel het internet en uw plaatselijke bibliotheek zijn veel middelen. U kunt op deze middelen in het vinden van de beste uitgever om uw boek te publiceren. Na een reeks van vragen en correspondentie met potentiële uitgevers kunnen, krijgt u een uitnodiging om uw manuscript te dienen. Toen het werk begint.

Een uitgever is zeer ervaren in het vinden van verkoopbare boeken. Hij weet wat ervoor nodig is om je boek te verkopen krijgen. Dont worden beledigd wanneer een boek redacteur tranen van uw schrijven van elkaar, omdat dit kan een positief teken dat de uitgever is geïnteresseerd in uw boek. Verwacht tot het aangaan van een nauwe relatie van compromis en veranderen met de editor als je rework wat je hebt al zorgvuldig geschreven. Wanneer u klaar bent, hebt u een leesbare, schoon, en juist manuscript, klaar om af te drukken.

De weg naar het verkrijgen van een gepubliceerd boek is een lange, maar het is de moeite waard. Vertrouw jezelf, en vertrouwen de uitgever om een prachtig meesterwerk. Dont worden ontmoedigd als er meerdere uitgevers niet geïnteresseerd in je boek. Je hebt misschien zelf-publiceren van uw eerste boek, en dan weer, kan uw boek uiteindelijk krijgen meteen aanvaard. Veel succes en geniet van de process.Learn hoe word je een boek gepubliceerd auteur! Download Brians gratis e-book, Boek Writing for Fun and Profit, op www.BookCatcher.com. Blog Bezoek Brians, Book Publishing News .

This entry was posted in Write and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply