Glimpse Een Authors in de werking van A Book Publishing Company


   Door Brian ScottThe uitgeverij is de ruggengraat van het schrijven wereld. De uitgeverij biedt een grote dienst aan de samenleving door het publiceren en weergeven van het werk van auteurs. De wereldwijde bestaan van uitgevers is duidelijk, maar de innerlijke werking van een uitgeverij is onbekend door vele auteurs. Veel uitgevers van boeken rekening met de publicatie industrie als een leer-industrie – de meeste boeken uitgeven professionals krijgen kennis en vaardigheden op dit gebied met hands-on werkervaring. Het algemeen, wat een leerling leert in een afdeling is nuttig in de uitgeverij, waarin professionals de mogelijkheid om te schakelen tussen afdelingen. Een typische uitgeverij heeft vele niveaus om het, elk met verschillende functies.

DE ADMINISTRATIEVE DIENST

De administratieve afdeling is het eerste niveau van een boek uitgeverij. Het heeft vele verantwoordelijkheden aan de uitgeverij functie naar behoren te helpen. De Administratieve afdeling beheert de dagelijkse activiteiten voor het publiceren van leidinggevenden en management. Deze verantwoordelijkheid betreft interactie met alle medewerkers van alle afdelingen, alsmede de interactie met auteurs en agenten. De administratieve medewerkers beheren van de agenda, te onderhouden georganiseerd bestanden, scherm / prioriteren mail, ontwerp-correspondentie, de reis maken en voor te bereiden routes, proces onkostennotas, notulen nemen op vergaderingen en verslagen op te stellen. Een positie als een administratief medewerker kan een persoon om een hoog niveau van begrip van een uitgeverij, terwijl ze zichtbaar voor leidinggevenden.

RECLAME DIENST

Alle grote en kleine uitgeverijen hebben een reclame Department. De meeste uitgeverijen hebben in-house reclamebureau dat de aankoop mediaruimte en creëren en advertenties ontwerp. In een uitgeverij, de advertentie-afdeling werkt nauw samen met de marketing regisseurs, redacteuren en uitgevers van titels het creëren van een reclame-plan dat de verkoop van het boek van een authors bevordert. Een reclame-plan vereist onderzoek en onderhandelingen om de beste plaatsen te bieden en de meest kosten-effectieve methoden van reclame. Deze werknemers werken ook nauw samen met grafisch ontwerpers, commerciële vertegenwoordigers, de drukpersen, en interne medewerkers vergemakkelijken de run van advertenties.

De redactie

De redactie van een uitgeverij is een van de belangrijkste departementen. De redactie neemt, onderhandelt, ontwikkelt en bewerkingen boek projecten voor publicatie. De dagelijkse werkzaamheden van redactionele werknemers tevens de voorbereiding van overnames voor het doorgeven van de productie-afdeling, het ontwikkelen en onderhouden van relaties met auteurs, boekhandels en agenten; het uitvoeren van algemene administratieve taken; deelnemen aan redactionele, design en marketing vergaderingen en het lezen en de evaluatie van inzendingen door het schrijven van lezer s verslagen. De redactie moet nauw samenwerken met alle afdelingen.

De afdeling Marketing

Een andere afdeling van een uitgeverij is de afdeling Marketing. De afdeling Marketing creëert, bereidt, en stelt marketing strategieën en beleid voor elk boek titel door de coördinatie van de inspanningen van publiciteit, promotie, reclame en verkoop afdelingen. De afdeling Marketing bereidt alle verkoop-presentatie materialen, geluidsopnames, fact sheet vergelijken, en promoties, creëert en produceert extra account-specifieke presentatie materialen; onderzoek en legt contacten met nieuwe markten, en plannen en onderhoudt verkoop en marketing schemas.

DE PUBLISHERS OFFICE

De Publishers Office is ook een belangrijke afdeling voor veel uitgeverijen. De uitgevers toezicht op de levenscyclus van een boek titel van acquisitie tot de productie, en op het verkoopteam. Uitgevers maken uitvoeringsbesluiten voor alle titels van boeken binnen toegewezen imprints tijdens hun verblijf in elke prijs beperkingen. Deze afdeling is ook verantwoordelijk voor sponsoring boek projecten, strategieën en initiatieven voor de uitgeverij.

BOEK RECHTEN VAN DIENST

De dochteronderneming rechten en machtigingen afdeling is een van de belangrijkste divisies van een boek uitgeverij. Deze afdeling vindt aanvullende bronnen van winst voor een bepaalde titel, met inbegrip van tijdschriften, boekenclubs en paperback, audio-en e-book rechten.

De dagelijkse activiteiten voor de dochteronderneming afdeling omvatten het schrijven van brieven indienen, het verzenden van handschriften, voorstellen en boeken aan buitenlandse uitgevers en agenten; de coördinatie van coproducties met andere uitgevers, werken met boekenclubs en verkoop van speciale edities en onderhouden van relaties met andere uitgeverijen .

Geniet van de reis

De weg naar het verkrijgen van een gepubliceerd boek is een lange, maar wel de moeite waard. Vertrouw jezelf, en vertrouwen de uitgever om een prachtig meesterwerk. Dont worden ontmoedigd als er meerdere uitgevers niet geïnteresseerd in je boek. Je hebt misschien zelf-publiceren van uw eerste boek, en dan weer, een grote of kleine uitgeverij kan instemmen met uw boek gebaseerd op de verkoopbaarheid. Veel succes en geniet van de process.Learn hoe word je een boek gepubliceerd auteur! Download Brians gratis e-book, Boek Writing for Fun and Profit, op www.BookCatcher.com. Blog Bezoek Brians, Book Publishing News .

This entry was posted in Write and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply