Querying: Een Auteurs Feedback op tactische vraagstukken


   Door Rob CostelloeWhen was ik functioneren als laagste van alle levensvormen, de niet-gepubliceerde auteur, profiteerde ik van gevestigde schrijvers bereid om hun ervaringen te delen. Dit artikel is bedoeld om iets terug te geven, vooral omdat mijn ervaring had wat onverwachte wendingen.

Ik leerde snel de voorkeur aan het verzenden van vragen via de post. Ja, het is trager, duur en meer werk, maar mijn perceptie is dat papier queries zijn meer serieus en minder kans om genegeerd te worden genomen. Ze zijn ook moeilijker te vernietigen dan alleen maar achter een sleutel te verwijderen.

Waar ik sloeg op mijn eigen verhouding tot wat ik las op het internet was het volume en de snelheid van mijn campagne. Ik stuurde meer dan 500 vragen, die elk een aangepaste verpakking, in drie maanden. Ik nauwgezet nageleefd door alle richtlijnen voor elk agentschap of uitgever vermeld behalve een. Ik heb niet houden aan de eis van de industry van exclusieve lezing ter ere van het beleid van de agentschappen die hierom verzoeken.

Dit is een onethisch systeem dat bewust lijkt te zijn gemanipuleerd om uitgevers oneerlijk voordeel ten koste van de schrijvers. Hoewel veel uitgevers niet meer om vragen, is het een schande erfenis die moet gesteld worden uit zijn ellende zo spoedig mogelijk. Het negeren van het op een enorme manier zal doen. Ik heb echter van mening dat, voor nu, moeten schrijvers duidelijk dat zij zich gelijktijdig queries.

Waarom zon enorme, verzadiging bombardementen aanpak bevragen? Nou, het leven is kort, en de meer leidt u stak, hoe groter de kans op een productieve hit. Ik ook nodig omdat ik ontdekte dat ik benadeeld ten opzichte van vele andere auteurs. Mijn roman, Coinage of Commitment, is een nieuw soort liefdesverhaal, een schriftelijke karakters die de liefde op een hoger niveau dan zien we overal om ons heen. Plus het Geheel is geschreven in een meer emotioneel levendige stijl dan thans modieus.

Verkoopcijfers vertel me dit goed werkt voor de lezers, maar het deed geen beroep op de agentschappen, die ik snel ontdekt, zijn zeer conservatief, extreem risico-avers, en alleen op zoek naar iets dat ze gewend zijn of die goed heeft verkocht in het verleden. Velen hebben politieke of ideologische agendas dat vooroordeel hun besluitvorming. Ik heb nooit gekomen dat bijna een agent bij de landing. Uitgevers waren sympathiek, meer geïnteresseerd in de literatuur voor zijn eigen belang, maar het was nog steeds een harde rij aan schoffel.

De hoge volume aanpak van bevragen was doorslaggevend in mijn geval, want zonder dat zou ik niet hebben gevonden van de drie koninklijke uitgevers die bood me contracten. Pas nadat ik had uitgeput de lijst met adressen in gedrukte bronnen zoals Writer markt, en die op sites als abonnement http://Firstwriter.com, ik ga naar sites zoals Predators Editors openen. Daar ontdekte ik een nieuwe klasse van royalty uitgever niet in de andere bronnen. Dit zijn kleine outfits met lage overheadkosten, die gebruik maken van POD print technologie (die steeds op grote schaal), en die hun aangifte niet aanvaarden.

Anders hun boeken worden uitgevoerd door de leidende distributeurs. Dit is een groep van uitgevers die zijn ontstaan in de laatste vijf jaar. Veel van deze mensen lijken te zijn in het meer voor de liefde van boeken en literatuur dan de winst motief. Ik vond ze veel meer bereid om iets nieuws, net als wat ik te bieden overwegen, en dit is waar ik geraakt goud met mijn eigen project.

Er zijn nog andere kwesties: hoe om vooruitgang te boeken als schrijver en verbetering van uw manuscript tegelijkertijd probeert te verkopen, hoe om te gaan met onafhankelijke redactie wanneer u het gevoel dat je manuscript niet goed genoeg is, en hoe om te gaan met de shadier kant van onze industrie tijdens een query campagne. Maar dat is voor een toekomstige article.Coinage van verbintenis is een liefdesverhaal over de uitdagingen van de personages die de liefde op een hoger niveau dan de wereld rondom hen, een niveau die mentale voorbereiding en emotionele betrokkenheid. Voor meer informatie, bezoek Coinage of Commitment

This entry was posted in Write and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply