From The Heart Met Colibri Pocket Watches


   Door Bradlley MckoyContrary tot wat de meeste mensen denken, schrijven houdt meer in dan woorden aan elkaar rijgen tot een coherent gedachte vorm. Iedereen kan schrijven, maar slechts een paar gekozen kan worden echte schrijvers. Schrijven is een kunst, een ambacht dat moet worden aangescherpt en geperfectioneerd voor ware prestatie is voldaan. Het is een vaardigheid die is al duizenden jaren en degenen die het hebben over ware kracht in hun handen.

The True Schrijver

Elke schrijver kan een geliefde vorst kijken slecht of een criminele goed uitzien, maar een echte schrijver kan schrijven over iemand of iets zonder vooroordelen en zonder oordeel. Hij of zij kan schrijven over Colibri zakhorloges net zo goed als hij of zij kan schrijven prijst gewijd aan de Taj Mahal. Inderdaad, is geen onderwerp te mondaine en geen persoon is te onbelangrijk voor een echte schrijver. Hij of zij schrijft de waarheid als hij of zij nodig acht en kan draaien verhalen rond Colibri zakhorloges om zelfs de meest sceptische lezer betoveren. Dat is de kracht van een groot schrijver.

Schrijven Right

Te schrijven en te groot in, moet je meer dan een computer of een pen en papier. Je moet meer dan vaardigheid en talent. Zoals alle grote inspanningen, vastberadenheid en vasthoudendheid nodig is.

Een schrijver moet het geduld hebben om nauwgezette onderzoek te doen bij het nastreven van de waarheid of juistheid. Het doesnt zaak als je schrijven over de president van de Verenigde Staten of Colibri zakhorloges. Je hoeft je onderzoek en het verzamelen van de feiten. Er is niets meer dan een schandelijke verkeerde verslag of een verzonnen verklaring, zelfs voor zoiets schijnbaar onschuldig als Colibri zakhorloges.

Als u wilt schrijver worden, moet je schrijven op de juiste manier, en de manier om dat te doen is om te volharden om de waarheid te kennen, zich aan die waarheden, en bereid zijn om deze waarheden te staven. Je moet vrij zijn van vooroordelen en veronderstellingen en weet dat ego is uw dwaasheid.

Kritiek waarderen

Als schrijver moet je weten dat je wont iedereen tevreden stellen. Het maakt niet uit hoe trots je bent van het stuk dat u heeft geschreven Colibri zakhorloges of van uw dissertatie over de werken van James Joyce, moet je accepteren dat er altijd mensen die je bekritiseren. Weet dat alle kritiek zijn constructief en je kunt veel dingen van hen leren. Vergeet niet dat de wereld voortdurend verandert en er is veel te leren in elke geval.

Going For It

Met al deze in het achterhoofd, youre goed op weg om een deel van de vrijheid van meningsuiting op zijn best. Als je een verhaal te vertellen, pak een pen en te schrijven. Als je iets te zeggen of een boodschap te leveren, krijgen die vingers werken en begin te typen. Belangrijker, worden Dont bang om je werk daar zetten. Onthoud dat youll weet maar nooit je ware waard als schrijver tot youve is read.Who zegt vertellen u te saai? Bezoek executivegiftshoppe.com voor een breed scala van Colibri zakhorloges. Also check out zak visitekaartje houders en een paspoort voor uw document opslagbehoeften .

This entry was posted in Write and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply