Book Review: Dance Of The Heart


   Door Jim Therrian “Dance of the Heart” is een snel-lees roman van slechts 118 paginas, is er echter zo veel meer aan dit verhaal dan men zou verwachten. Allereerst Therrian heeft fantastisch werk van het opzetten van de scènes, de personages, en het begin. Het was heel duidelijk wie de personages waren en welke rol ze speelden.

Michael Baldwin is succesvol en bloeit. Hij is evenwichtig in zijn carrière als een succesvol professioneel danser en prive-leven met een longtime partner, David. En, ze bouwden een prachtig huis op Lake Michigan. Alles gaat goed totdat zijn leidende partner, die een hekel morbide, per ongeluk overlijdt.

Michael heeft gemengde gevoelens over haar dood, maar meer nog, gemengde gevoelens wanneer er een nieuwe danspartner, Elizabeth, vervangt Margo, de dood leiden. Michael, erkent dat homo uit zolang hij zich kan herinneren, is zeer aangetrokken tot Elizabeth. Het drama blijft als Michael worstelt met zijn emoties en uiteindelijk onthult zijn gevoelens voor zijn partner David.

Natuurlijk, David, als een partner zou zijn, wordt gemalen en reageert dienovereenkomstig. In de tussentijd, Elizabeth, die slechts een tijdelijke vervanger voor Margo, keert terug naar haar huis. Michael, met alle bedoelingen in de plaats, ging Elizabeth vertellen hoe hij zich voelde, maar ze verliet voordat hij in staat was te doen. Dit resulteert in meer gemengde gevoelens voor Michael.

“Dance of the Heart” is geschikt genoemd, omdat er zeker een hoop van hart dansen in het boek. Is Michael ooit Elizabeth vertellen hoe hij zich voelt? Kan een homoseksuele man werkelijk verliefd op een vrouw? Was verliefdheid Michael met Elizabeth echte of een fantasie? Is David verplaatsen naar andere liefhebbers?

Wat een prachtig verhaal! “Dance of the Heart” is een account die bewijst hoe gecompliceerd liefde kan zijn. Therrians verhaal laat zien hoe wij als mensen, kunnen onszelf spin in een gat van verwarring toen we Dont volgen onze ware gevoelens. Michaels moeder, Sally, vatte het samen het beste door te zeggen “Je Cant kiezen wie je verliefd op, maar u kunt kiezen wat u er mee doen. Uiteindelijk, het It allemaal aan jou .

ISBN 9780615135007

Beoordeeld door Irene Watson voor bekeken Reader (5 / 07) James Therrian werd geboren in Michigan en bracht het grootste deel van zijn vroege jaren in de regenachtige Noordwest voordat u de zon naar Maui, Santa Fe, New Mexico Californië. James is een verwoed schrijver. U kunt meer informatie vinden over Jim en zijn boeken op http://www.danceoftheheart.net/

This entry was posted in Write and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply