Chicago-feeds Studentenbegeerten voor maaltijden Entertainment


   Door eethuisjes Dave KnappExploring Chicagos biedt meer dan alleen een ervaring in levensmiddelen, student groep reizigers ook leren over Chicago geschiedenis en cultuur. Niets There is als een monster van Windy City keuken te animeren een educatief reisprogramma.

Terwijl de luxe hotdogs en aanrecht nachos een student favoriet,s It niet het voedsel dat maakt Ed Debevics uniek. De echte blikvanger is de dienst. Ed servers is goed getraind in de mock-ruwheid een handeling die soms lijkt te grenzen aan de waarheid. Geïnformeerde klanten deelnemen aan de pret, het nemen van de beledigingen als komedie. It is niet ongebruikelijk te worden berispt (ruw) voor niet beweegt snel genoeg om uw stand of voor het nemen van te lang om te bestellen. Maar everything gedaan in goede humor. De50s-thema-restaurant strekt zich uit tot de dcor en obersjurk. Het toevoegen aan de chaos zijn de frequente uitbarstingen uitgevoerd door het personeel. Andere Ed menu favorieten behoren de Route 66 Burger, Eds Moms Meatloaf, en dikke milkshakes. Het restaurant is gelegen in het centrum van Chicago op Noord Wells Avenue.

Gelukkig twee taxichauffeurs en een vriend kreeg gefrustreerd met Chicago spitsuur terug in 1966. Het resultaat? Ze besloten om een pizzeria te openen vlak Michigan Avenue in Chicago en Superior genoemd Ginos Oosten. Met behulp van een geheim recept voor gouden korst, wijnstok-gerijpte tomaten, en ladingen van verse ingrediënten, Gino East werd meteen een legende met Chicagoans, beroemdheden, en bezoekers uit de hele wereld. De enorme deep-dish pizzas worden met de hand gemaakt en gebracht naar de tafel dampende hot. In aanvulling op de show-stoppen pizza, student reizen plezier hebben verlaten hun stempel op de graffiti bedekte cabines, die oorspronkelijk waren naar de eerste locatie van de restaurants. Een echte mijlpaal Chicago, Gino East is evenzeer een historisch stuk van Chicago want het is een van de beste eetgelegenheden. Het restaurant heeft twee locaties in het centrum van Chicago, op Noord Wells Street, tegenover Ed Debevic, en op Superior Street.

Voor 21 jaar, Hard Rock Caf heeft gevierd allesrock n roll in het hart van de rivier Chicago Noord-buurt. Gelegen op slechts vijf blokken van Michigan Avenue, het eten van een maaltijd in het Hard Rock Cafe is als het eten in een rock and roll museum. Studenten reizen genieten van de klassieke Amerikaanse menu geserveerd in een sfeer gericht op de wereld van de rock en roll. Sinds de opening in Londen, 103 extra restaurants hebben geopend in 36 verschillende landen. Studenten kunnen bekijken extravagante kostuums en outfits gedragen door verschillende muzikanten, beroemde instrumenten geschonken door rocksterren, en gesigneerde fotos van beroemdheden, terwijl kauwend op Hickory-trok-gerookt varkensvlees broodje of legendarische 10-ounce hamburger. Populaire memorabilia, zoals de stad-specifieke T-shirts en collectibles zijn beschikbaar voor aankoop in het Hard Rock cadeauwinkel.

De combinatie van heerlijk eten met milieu-educatie, de Rainforest Cafe is een solide keuze voor elke student tour geïnteresseerd in de wetenschappen en milieu. Opgedragen aan het behoud van het regenwoud, het restaurant keten maakt gebruik van uitgebreide interieur om studenten kennismaken met het wonder en de schoonheid van deze regio van de wereld. Studenten reizen dineren weelderige gebladerte, wilde dieren, watervallen en exotische vissen. Jungle dieren, zoals olifanten en gorillas komen tot leven en onweersbuien boom in de verte. Een on-site tour leidt studenten door middel van het cafe, dat zich richt op bedreigde soorten en zoutwater vissen leven. Chicagos Rainforest Cafe is gelegen in het centrum van Chicago op Clark Street, vlak bij enkele beroemde bezienswaardigheden van Chicagos.

Live theater en lekker eten bijeen op het Drury Lane Theatre en Conference Center in Oakbrook Terrace, de westelijke buitenwijken van Chicago. De beroemde theaters Dinner / Theater Pakket is voorzien van een uitgebreid pre-show diner, gevolgd door een live optreden. Studenten reizen dineren op chef-bereide soepen, salades, en de belangrijkste hoofdgerechten, waaronder gebraden lendenbiefstuk, kip Fettuccini alfredo, of gebraden kalkoen. Desserts zoals schildpad Sundae, cheesecake en tiramisu verleiden smaakpapillen daarna. Matinee en avond optredens omvatten Broadway klassiekers, top-rated musicals, en hilarische komedies als Sweet Charity, The Buddy Holly Story en The Goodbye Girl.

Gelegen op slechts enkele minuten van Chicagos OHare Airport, de Medieval Times Dinner Toernooi in Schaumburg is de grootste van alle kastelen in 85.000 vierkante meter. Its ook op korte rijafstand van Woodfield Mall, een van de grootste winkelcentra in de Verenigde Staten. Gespecialiseerde matinee en educatieve programmas worden aangeboden op de Schaumburg locatie, ideaal voor studenten reizen. Studenten meer vertrouwd raken met de geschiedenis en de namen van de ridders vertegenwoordigd op Medieval Times, evenals Moorse cultuur. De pret begint als studenten krijgen een gekleurde kroon die overeenkomt met de ridder zullen ze juichen gedurende de show. Om de vreugde van de meeste kinderen, is een maaltijd geserveerd “middeleeuwse stijl” zonder zilverwerk. Toen ze de maaltijd genieten, student reizen te nemen aan alle de lans-versplintering actie en glorieuze praal. Daarna kunnen de studenten ontmoeten Ridders en Royalty voor handtekeningen en pictures.travel avonturen Travel Adventures is een student tour leverancier bemand door opvoeders die begrijpen de behoeften van de leerkrachten. Het heeft betekend meer dan een half miljoen studenten sinds 1987 en haar missie is om de bevoegdheid docenten om verandering te creëren door het uitbreiden van het klaslokaal naar de wereld .

This entry was posted in Travel and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply