Geniet van uw vrije tijd in Bethel Park


   Neil ObrienBethel Park is een gemeente in Pennsylvania State. De stad heeft veel recreatieve activiteiten voor bewoners en niet-ingezetenen. Laten we check out deel van de vrijetijdsbesteding in Bethel Park.

De gemeente van de stad biedt de inwoners van de stad met een scala aan recreatieve en ontspanningsactiviteiten. De recreatieve voorzieningen zijn ontwikkeld rekening houdend met de behoeften van mensen in alle leeftijdsgroepen. Het zou van belang om te weten dat de inwoners van de stad zijn ingewijd tot kunst lessen, zwemmen lessen,, karate lessen stijldansen klassen die worden verleend door de gemeente voor een klein bedrag van de vergoedingen.

Afgezien van al deze trainingen kunnen inwoners van de stad zich inschrijven in aquatische programmas, jeugdprogrammas, volwassen programmas of vele andere amusement programmas die vaak worden georganiseerd. Er zijn ook recreatieve centra zoals het pretpark waar gezinnen kunnen een hele dag doorbrengen zonder moe te worden. Er zijn velen onder ons die graag hun vrije tijd doorbrengen in een open park. Voor dit doel heeft de stad kreeg een flink aantal parken namelijk de Simmons Park, Village Green Park en Millennium Park. Het Millennium Park is gelegen op 5900 Doper Road en verspreid over een oppervlakte van 40 hectare. We weten dat Bethel Park inderdaad beroemd is om haar parken. De lijst is lang, maar sommige van de andere opvallende zijn het Peter Page Park op Church Road, die over een oppervlakte van 16,65 hectare, de kleine, maar mooie Oak Tree Park op top Street en Mollyhill Park. De bewoners van de stad zal altijd een plek om te bezoeken tijdens hun vrije tijd.

De middelbare school in Bethel Park heeft ongeveer 2 duizend studenten in de rangen 912. Its een van de grootste middelbare scholen in de Verenigde Staten en bestaat uit 8 gebouwen op een 80 hectare grote campus. Het curriculum omvat tien Advanced Placement Program cursussen, 14 eert cursussen en vier buitenlandse taal programmas. De huidige directeur is Dr Zeb Jansante. De mascotte is de Black Hawk.

Het hoogste punt in Bethel Park Rocky Ridge in het zuidwestelijke gedeelte van de gemeente, 1370 voet (420 m), en het laagste punt ligt op de kruising van de Piney vork en Alsip Run kreken, 980 voet (300 m), in de zuidoostelijke hoek van de gemeente.

South Hills Village is een 2-verhaal winkelcentrum en de winkelstraten, met 133 verschillende winkels, waaronder een aantal van de top merken en een eersteklas locatie in winkelcentrum Pittsburgh, PA gebied.

De Zuid-Hills Village is een twee-niveau ingesloten winkelcentrum gelegen in het chique buitenwijken van Pittsburgh Bethel Park en Upper St. Clair. Het werd oorspronkelijk ontwikkeld door de Oxford Development Company ingesloten als de eerste twee verdiepingen tellende winkelcentrum in de Verenigde Staten en is momenteel in handen van Simon Property Group. Het is verankerd door (voorheen Macys Lazarus en Hornes) en Sears. Het winkelcentrum beschikt over meer dan 130 gespecialiseerde winkels, waaronder Abercrombie en Fitch, American Eagle Outfitters, Hollister Co, Aeropostale, J. Crew, Ann Taylor Loft, Banana Republic, Lucky Brand Jeans, en een Apple computer op te slaan. Het winkelcentrum bevindt zich ook een food court en een aantal professionele bureaus. Dit winkelcentrum was de grootste in de Verenigde Staten tot de Monroeville Mall, die eveneens werd ontwikkeld door de Oxford Development Company en gepland worden twintig procent groter, geopend in 1969.

De Zuid-Hills Village Garage is een van de drie parkeerplaatsen door de Autoriteit gebouwd als onderdeel van het fase II Light Rail Transit Project. Fase II omvat de wederopbouw en modernisering van de Overbrook Line; uitbreiding van de Park and Ride veel ruimten; modernisering en uitbreiding van het Operations Control Center, installatie van een verbeterde bovenleiding en macht systeem en de nieuwe cabine-signalen en gated crossings.More informatie over de stad van Bethel Park en South Hills Village is beschikbaar op de belangrijkste site van de gemeenschap citys: http://www.bethelpark.com/ Bethel Park, Pennsylvania – City Informatie, Real Estate, de Gemeenschap, Scholen

This entry was posted in Travel and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply