NYCs Empire State Building: A Must-See For Students


   Door Dave KnappOne van het hoogste gebouw ter wereld, New York Citys Empire State Building nog steeds een van de meest indrukwekkende structuren op de planeet en met meer dan 3 miljoen bezoekers per jaar, een van de belangrijkste toeristische attracties van New York.

Studenten en docenten vindt het gebouw, gebouwd op grond van de oorspronkelijke Waldorf-Astoria Hotel, een gedenkwaardige deel van hun reis naar de Big Apple. Het project was een samenwerking tussen vier vermogende zakenlieden New York, waaronder John Jakob Raskob, die een belangrijke rol in het creëren van General Motors. In feite is het gebouw van de structuur was een andere auto-verbinding in dat Raskob was in concurrentie met Walter Chrysler aan de hoogste world gebouw te creëren.

Empire State, Inc is opgericht in 1929 met die prestatie in het achterhoofd en de bouw begonnen op het nieuwe gebouw op 17 maart 1930 met het Empire State Building viert een officiële opening op 1 mei 1931. Het duurde slechts een jaar en 45 dagen om de nieuwe wolkenkrabber bouwen en 102 van de building verdiepingen maakte het de World De Langste Bouw vanaf die dag tot 1972.

Vanaf het moment dat de bouw begon in 1930, stalen frame van de buildings gestegen met een gemiddelde van vier en een halve verdieping per week. Voor de bouw snelheid, palen, balken, ramen en kozijnen werden gemaakt in fabrieken en samen op de site. Sommige 60.000 ton staal werd gebracht van de staalfabrieken in de Verenigde Staten, meer dan 300 mijl afstand, met de trein, binnenvaartschepen en vrachtwagens.

Willem Lam van Shreve, Lamb Harmon was de architect van het Empire State Building, zijn ontwerp beïnvloed door de loodrechte stijl van Eliel Saarinen. De meeste van zijn ontwerp was gebaseerd op een simpel potlood met zijn schone, stijgende lijnen. Lam besloten dat de kolommen van steen zou gemakkelijker zijn om opgemaakt als ze werden gescheiden van de ramen met metalen strips. Het feit dat ze onder de randen van de stone betekende de ruwe steen zou kunnen worden gesneden bij de steengroeve en daarna hees op zijn plaats zonder enige definitieve snijden of montage, een andere keer saver.

Per 3 oktober 1930, een volledige 88 verdiepingen werden voltooid, met slechts 14 bovenste verdiepingen blijven. Deze vloeren waren een opvallende toren van glas, staal en aluminium ongeveer 200 voet hoog en bedekt met een koepel.

Op 1 mei 1931, president Hoover drukte op een knop in Washington, DC dat officieel opende de Empire State Building, het inschakelen van de verlichting.

Het Empire State Building is gastheer voor belangrijke hoogwaardigheidsbekleders en de politieke en entertainment cijfers en de observatie dek is de site voor vele filmscènes. Film fans zullen zich herinneren dat King Kong zelfs toerde het gebouw – van de buitenkant.

Onder de vele films die het Empire State Building featured waren Annie Hall, de Franse Connection, Guys and Dolls, Independence Day, Serpico, Superman II, Taxi Driver en When Harry Met Sally.

Vandaag zijn de bezoekers van de Empire State Building meegetroond door de hoge snelheid lift naar de 86e verdieping in de open lucht observatorium, waar ze kunnen genieten van een uitzicht tot 80 mijl, met inbegrip van veel van de locaties waarvoor New York is beroemd geworden.

In 1986 werd het Empire State Building erkend als een National Historic Landmark. Het is vandaag de dag gezien als een ambassadeur in New York “op veel van gerenommeerde politieke en entertainment van de worlds figures.travel avonturen Travel Adventures is een student tour leverancier bemand door opvoeders die begrijpen de behoeften van de leerkrachten. Het heeft betekend meer dan een half miljoen studenten sinds 1987 en haar missie is om de bevoegdheid docenten om verandering te creëren door het uitbreiden van het klaslokaal naar de wereld .

This entry was posted in Travel and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply