Een bezoek aan het Guggenheim Museum Delights studenten en docenten


   Door Dave KnappIt was een uitnodiging van architect Frank Lloyd Wright uit de kunst-adviseur van Solomon R. Guggenheim dat de wielen in beweging gezet in de richting van de oprichting van het Guggenheim Museum, een plek om de vier hold-jaar oude museum van Niet-Doelstelling Painting .

Wat voorgedaan volgende was in wezen een strijd, met de architect gaan tegen zijn klanten, stad ambtenaren, de kunstwereld, en de publieke opinie. Zowel Guggenheim en Wright zou sterven vóór de voltooiing van de buildings in 1959, maar leerlingen en leerkrachten op zoek naar een groot didactisch inspirerende student tour hebben de blijvende schat bekend als het Guggenheim te bezoeken op hun volgende reis naar New York City.

Inderdaad, de stad was het eerste punt van geschil met Wright, die maakte geen geheim van zijn ongenoegen over de keuze Guggenheims van de stad voor zijn museum.

“Ik denk dat meer wenselijk verschillende plaatsen in de wereld om zijn grote museum te bouwen,” Wright schreef in 1949 tot Arthur Holden, “maar we moeten naar New York te proberen.” Wright dacht dat de stad werd overbouwd, overbevolkt, en miste architecturale verdienste.

Toch Wright ging met de wensen van zijn clients, kijken naar locaties op 36th Street, 54th Street en Park Avenue (alle in Manhattan), alsmede in de Riverdale deel van de Bronx, voor de afwikkeling op de huidige site op de vijfde Avenue tussen 88e en 89e Streets. Dicht bij Central Park was de belangrijkste sinds het park vrijstelling verleend van het lawaai en de congestie van de stad.

Natuur ook voorzien inspiratie, houdende Wrights pogingen om insluiten organische vormen in de architectuur. Aanpak Wright aan het gebouw begonnen met de manier waarop ze zouden bezoeken. Hij bracht de mensen naar de top van het gebouw via lift en had ze naar beneden gaan in een rustig tempo op de zachte helling van een continue helling, het verdelen van de galerijen met self-contained nog onderling samenhangende delen. De open rotonde betekende kijkers zouden diverse baaien van het werk te zien op verschillende niveaus tegelijkertijd en de spiraal ontwerp herinnerd een nautilusschelp met permanente ruimten stroomt vrijelijk een in een andere.

Zelfs als het omarmd de natuur, het ontwerp zetten Wright unieke stempel op stijve geometrie modernistische architectures. Een symfonie van driehoeken, ovalen, bogen, cirkels en vierkanten, met formulieren echo elkaar in het museum gebruikt verschillende vormen om een algemene effect dat bezoekers terugkeren voor meer houdt.

Visie Wright nam tientallen jaren worden voldaan. Een grote rotonde, bijvoorbeeld, werd vergezeld moeten gaan van een kleine rotonde en een toren en een kleine rotonde (of monitor gebouw, zoals Wright het noemde) was te huis appartementen maar werd kantoren en diverse bergruimte. In 1965 was de tweede verdieping van het gebouw gerenoveerd om weer een groeiende permanente collectie, en met de restauratie van het museum in 199092, het was de naam van de Thannhauser gebouw ter ere van een van de meest belangrijke legaten aan het museum.

Wrights oorspronkelijke plan voor het feit dat kunstenaarsstudios en appartementen in de toren nooit heeft plaatsgevonden, hoofdzakelijk te wijten aan geld.

Tijdens de restauratie, een 1968 Office / art-opslag bijlage werd vervangen door de huidige structuur. De toren biedt vier extra tentoonstelling galeries.

Sommige mensen, vooral kunstenaars, bekritiseerd Wright voor het creëren van een museum omgeving die kunnen overweldigen de kunst binnen. “Integendeel,” schreef hij, “het was om het gebouw en het schilderij een ononderbroken, prachtige symfonie zoals nooit bestaan in de wereld van kunst voor.”

Wright veroverde de statische regelmatigheid van de geometrisch ontwerp en gecombineerd met de plasticiteit van de natuur, het produceren van een levendige gebouw waarvan de architectuur blijft vernieuwen.

Het Guggenheim is aantoonbaar Wright meest welsprekende presentatie en het belangrijkste gebouw van zijn late carrière.

Als gevolg hiervan moet een student rondleiding door het Guggenheim op een teacher list.Travel Adventures is een student tour leverancier bemand door opvoeders die begrijpen de behoeften van de leerkrachten. Het heeft betekend meer dan een half miljoen studenten sinds 1987 en haar missie is om de bevoegdheid docenten om verandering te creëren door het uitbreiden van het klaslokaal naar de wereld .

This entry was posted in Travel and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply