Bikes, Babes en Bier in Daytona Beach voor oktober Motorcycle Festival


   Door Kirby CollinsAs de naam zou suggereren Biketoberfest is een motorfiets festival in het algemeen gehouden in midden oktober in Daytona Beach. Motorcycle enthousiast uit alle hoeken van het land en zelfs uit Europa komen om te zien en gezien worden.

Biketoberfest begon als De Daytona Fall Tour “voor het eerst werd gehouden in oktober 1992. Het begon allemaal toen Janet Kersey werd ingehuurd als directeur van de toeristische evenementen en promoties ze was belast met de Daytona Beach Area Convention Visitors Bureau voor speciale evenementen die bezoekers aan te trekken creëren tijdens buiten het seizoen.

De eerste opdracht gaven ze aan haar was een speciale biker evenement, vergelijkbaar met de immer populaire Bike Week, gecentreerd rond de jaarlijkse daling van de Amerikaanse Motorcycle Associations maken races gehouden elke oktober in Daytona International Speedway. Het evenement, dat heette “De Daytona Fall Tour werd gekenmerkt door een 125 mijl lange tocht door schilderachtige touring Volusia County, bike shows, races op Daytona International Speedway en Bikefest – een reeks van activiteiten hoofdzakelijk aangeboden door de kooplieden van Main Street. Motorrijden Het festival trok 5.000 nieuwe bezoekers, voornamelijk uit Florida naar de Daytona Beach.

Het succes van de Conventie en bezoekers Bureaus Daytona Fall Tour trok toegenomen belangstelling van de lokale handelaars en de omringende gemeenschap. In 1993, lokale bedrijven, met name Daytona Harley-Davidson, gesponsorde events, beurzen en andere activiteiten. Onder leiding van de CVB, tijdens die periode, Biketoberferst activiteiten groeiden tot 40 gebeurtenissen in een drie-daagse periode, tegenwoordig zijn er veel evenementen om naar te kijken en misschien zelfs een paar youd willen deelnemer inch

Tijdens het evenement de beste plaats om te beginnen is het recht op Main Street in Daytona Beach. Deze populaire bikersplek heeft gehost beroemdheden, internationale gasten en media uit de hele wereld. U hoeft alleen Cant krijgt de volledige Biketoberfest ervaring zonder een wandeling langs deze ultra beroemde straat. Eenmaal daar youre waarschijnlijk alles en nog wat waaronder spectaculaire high-end custom bikes en de laatste, goofiest fietsen op de planeet te zien, en verkopers zijn overal de verkoop van de meest unieke items en voedsel rond. Zorg ervoor dat een aantal van de beroemde Main Street bars bezoeken, waarvan vele al tientallen jaren serveren generatie na generatie van fietsers. Mountainbiken is uitgegroeid tot een in de familie tijdverdrijf, vele vrouwen rijden met hun echtgenoten, op hun eigen fiets, en als de kinderen ouder worden ze soms zelfs deelnemen aan de pret. Zorg ervoor dat op te pikken veel van de vele unieke stijlen van Biketoberfest t-shirts altijd op de verkoop aan uw tijd is er de vraag of het is uw eerste of vijftigste bezoek, elk jaar de t-shirts zijn speciaal gemaakt met een ander ontwerp en worden herdenken verzamelaars edities de minuut het evenement voorbij is. Je weet maar nooit wat youll zien op Main Street, maar een ding is zeker, het It altijd de moeite waard de reis en youll hebben veel interessante verhalen voor al uw vrienden en familie thuis.

Enkele van de meest populaire jaarlijkse activiteiten omvatten motorfiets shows en rallys die showcase van nieuwe, vintage en custom bikes; demonstratie ritten op de nieuwste machines van top fabrikanten, waaronder Harley Davidson. On Main Street en rond youll ook genieten van lekker eten-eindeloze keuzes, live muziek en veel mensen kijken. Met een verscheidenheid aan evenementen en activiteiten gepland op locaties overal in Volusia County. Als youre op zoek naar volwassen themaframes u aan de plaatselijke locaties voor natte t-shirt en schoonheidswedstrijden, kunt u ook in staat zijn om kool worstelen en dergelijke te vinden.

Wanneer u wilt een pauze van de waanzin te nemen moet u de Daytona International Speedway bezoek, na al het was de motorraces dat begon al de fiets rally leuk om te beginnen. Jaren geleden de motorfiets races werden gehouden op het strand, grote menigte verzameld om naar te kijken. Het was een zeer populaire jaarlijkse evenement en mensen kwamen uit alle hoeken van deze adrenaline junkies race over het zand en door de branding op het record-snelheid zien. De menigte schreeuwde hun enthousiasme als deze vroege vliegers gelegd op een ongelooflijk spectaculaire show. Zelfs vandaag de dag deze waaghalzen op uiterst snelle, hoge aangedreven fietsen enige ongelooflijke kansen als man gaat en tegen de machine over de beroemde hoge banken en corkskrew omwentelingen van Daytona International Speedway. Racing isnt alles wat je kunt verwachten bij de Speedway, elk jaar

Kickstand City gaat in een hoge versnelling met live entertainment, demo ritten en tal van activiteiten langs het spoor om u te vermaken tijdens uw bezoek.

Als youre op zoek om volledig te krijgen zetten van de menigte voor sommige heel eenzaamheid neem je fiets op de Loop, is als geen ander rijden. Vrijheid Its, zonneschijn, opent de weg en sierlijke bochten; itsa renners droom. Als u nog nooit hebben deze rit its raden dat u dit doet. Deze ontspannen rit geeft je een gevoel voor natuurlijke schoonheid Florida, kunt u controleren in de omgeving Ormond Park en zie de Fairchild Oak boom – een van de oudste levende Floridas Oaks. Zorg ervoor dat u een camera te brengen, misschien zelfs een picknick lunch en geniet. The Loop is dicht tot 22 mijl lang en een must voor ruiters die genieten van de openbare weg en wilt u een kijkje op echte natuurlijke schoonheid Floridas te krijgen.

Dus merk je agenda nu voor het midden van oktober. Hotels vullen snel dus zorg ervoor dat die boeken reserveringen krijgen zo snel mogelijk ook. Dan gas op de fiets, uw zonnebrandcrème en hoofd pak naar beneden naar Florida voor een paar dagen van fietsen, babes, bier en non-stop fun, fun, fun.The maand oktober is wanneer motorrijders uit alle hoeken van Biketoberfest vieren. Als u besluit om deel te nemen het in op de leuke dingen te doen in Daytona Beach, moet u reisplannen vroeg voor deze populaire jaarlijkse evenement .

This entry was posted in Travel and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply