VIPs op het strand van Lignano


   Door Genny ChiarandonReal oase op het strand, waar gedurfd ontwerp is de protagonist van de zomer. Grote lichte gordijnen met een afdak om te schuilen VIPs uit de zon en groene planten om een aangename koelte sensatie, ligbedden, stoelen met zachte kussens, kleine tafels en verkwikkende chaise longue Lazy Mary.

Lignano Sabbiadoro biedt alles wat een zeer belangrijke mensen, die niet zijn tv-persoonlijkheden en beroemdheden, maar de gasten. Touroperators van de Friulisch badplaats denk dat alle toeristen moeten worden gevolgd en geknuffeld tijdens hun vakantie, omdat ze bijzondere mensen, die aandacht moet besteden en het geheel van de zorg. Om deze reden is het opzetten van de VIP-ruimte op het strand kantoor nummer 5 in Sabbiadoro, het centrum van de badplaats. Weinig lopen stappen van de beste hotels in Lignano, zullen de toeristen kunnen genieten van bijzondere momenten als echte superster in een modern, luxe en volledig gratis toeristische voorziening. Alle gasten van het strand kantoor 5 krijgen de kans om dit gebied te gebruiken om een rust te nemen of naar een rustige uren in de schaduw, nippen van een cocktail, het lezen van een boek of jawing met vrienden in een gezellige en in de mode zone, zonder dat daarbij het strand. Een dienst als echte VIPs, onder de groene planten en voiles met lichte kleuren, dat de meest beroemde stranden, waarvan Lignano volgen het voorbeeld herinneren.

De goed uitgeruste strand weerspiegelt de schoonheid van de hotels van de badplaats aan de kust, zoals het Hotel Nettuno. Kamers waar moderne design en functionaliteit samen te voegen tot ruime en gezellige ruimte te geven aan de gasten van dit 3-sterren hotel. Op deze manier toeristen kunnen een rustige vakantie leven met alle comfort en een professionele en gekwalificeerd personeel zal voldoen aan al hun behoeften en wensen. Begin van het restaurant: een recent vernieuwde kamer met airconditioning ontvangt de gasten van het Hotel Nettuno elke dag. Zachte verlichting, koele kleuren en aangename achtergrond muziek vergezellen rijk ontbijt buffetten, lunches en diners gekenmerkt door een gezond koken, zowel typische lokale en internationaal. Elke dag het menu stelt een breed scala van eerste en tweede cursussen, in aanvulling op desserts, groene groente buffet, seizoensgebonden groenten en vis van de Adriatische Zee en gekookt door regionale recepten. Alle gerechten worden weggespoeld met de beste lokale wijnen, die worden voorgesteld door de deskundige team van dit hotel in Lignano.

De meeste hotels op de promenade biedt een zeer zeer gewaardeerde service: het prive-strand in de buurt van het hotel. Herkenbare uit de verschillende kleuren van de parasols, ook het Hotel Nettuno biedt een stuk strand steenworp afstand van het vlak bij het strand kantoor 5 en de VIP Area. Onder het afdak toeristen kunnen worden gesust door zachte kussens en door de beweging van de gordijnen. Daarnaast kunnen ze testen van de chaise longue Lazy Mary, een van het nieuws van het strand in Lignano, dat het lichaam zwaartepunt te gebruiken om one evenwicht te houden en tegelijkertijd de ontspanning van de wervelkolom en de toon belangrijkste spieren zonder moeite. Als VIPs voelt warm, kunnen ze zich verfrissen met water spatten en atomiseringen, dankzij de vele jacuzzi onder partytenten.

De aandacht en de zorg voor toeristen Dont gebrek dit jaar. Zowel het strand en de hotels van Lignano bieden een groot aantal bijzondere diensten aan de gasten om te zetten in Heel normale mensen en de kwaliteit van hun zomervakantie stijging van de zee Friulisch resort.Hotel Nettuno, 3-sterren hotel in Lignano Sabbiadoro. Aan de voorzijde van de zee en neare het stadscentrum. URL: http://hotelnettuno.lignano.it

This entry was posted in Travel and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply