Probeer Panama City Beach – Waar Its Spring Break All Year Long


   Door Kirby CollinsIn Panama City Beach, zoals al in de Panhandle, youll een plek vinden waar de zuidelijke gastvrijheid en ouderwetse charme strand dwingen je om gewoon te vertragen en te ontspannen, een warme adem van verse zoute lucht te nemen, genieten van het landschap terwijl u geniet van die u zijn er om te delen.

Zeg Panama City Beach, voor eenieder die van de MTV menigte en ze hebben visioenen van mooie mensen in iets meer dan beachwear spatten rond het zwembad op LaVela dag of nacht. Weinig steden bieden zoveel te doen na het donker als voorheen het maar Panama City Beach is een van die plaatsen. Na een dag op het strand en een heerlijke, verse zeevruchten diner op uw feest kleren en bekijk het nachtleven. Club LaVela is een van de populairste uitgaansgelegenheden op Panama City Beach. Als youve ooit gezien MTVs Spring Break dekking youre bekend met deze plaats of ten minste de naam gehoord. Club La Vela is de grootste discotheek in Amerika en een van de meest trendy in de wereld. Ze hebben momenteel 14 themakamers en voeg meer de hele tijd om te verblijven op het snijvlak van het nachtleven. Ze hebben live entertainment en concerten wekelijks, Ladies Night elke vrijdag enthema avonden zoals 80s Mania op zondagavond. Een andere populaire club in het gebied is Coyote Ugly Saloon, de een beroemd gemaakt door de film en CMT. Ze hebben nachtelijke specials drinken, concerten en speciale evenementen. Als youd graag een leuke plek op het strand Sharky is je plek te vinden. Sharks beweert te zijn s werelds grootste Tiki Bar, Ive er geweest, zou het gewoon waar zijn. Ze hebben live entertainment op het weekend.

Panama City Beach betekent verschillende dingen voor verschillende mensen. Een gezin te Panama City Beach is een geweldige plek om een vakantie door te brengen. U kunt genieten van allerlei watersporten en varen hier en de visserij is ongeëvenaard. Als u duiken er zijn vele gezonken schepen voor de kust hier om te verkennen. Wanneer youre klaar om gewoon vordering pleister op een van de witte zandstranden daar en laat de wereld drijven weg te ontspannen. Als youd liever golfen youre op de juiste plaats, Golf Digest gerangschikt Panama City Beach de derde beste golf stad in Amerika. Toen youre leuke en ontspannen na uw dag op het strand of in het water kun je schudden tot de nacht op een van de vele hotspots hier. Een andere aanspraak op roem van Panama Beach is its beweren dat de “Seafood Hoofdstad van de Wereld”. Hoewel Im niet zeker dat ik kan zeggen is niet ongebruikelijk om te rijden door en zien restaurant marques reclame of andere vorm van verse vis die was gevangen voordat de nacht voor de lunch of diner. Samen met wat een zeer populaire plek voorjaarsvakantie Panama City Beach staat bekend om de spectaculaire visserij gebruikelijk in de Panhandle en ook de prachtige resorts ingesteld op hun suiker witte stranden.

Als youre op zoek naar meer van een gezin s nachts uit te gaan dan Pier Park in Panama City Beach de plaats. Het is eigenlijk een buitenruimte winkelcentrum wat betekent heeft in winkels, kunstgaleries en plekken om te eten maar geen dak, met uitzondering van de bioscoop, het heeft een dak. Het lijkt erop dat de belangrijkste straat in een schilderachtige stadje van weleer. Pier Park is gelegen op Front Beach Road en bestrijkt ongeveer 1,1 miljoen vierkante meter in het midden van Panama City Beach. Pier Park is ook gastheer van de zomer een aantal concerten en evenementen gemeenschap.

Als youre op zoek naar een snelle hap proberen Camilles Sidewalk Cafe of Quiznos Subs. Margaritaville is altijd leuk als Reggae is Js Island Grill. Buffalo Wild Wings and Famous Five Guys Hamburgers Fries zijn grote casual plaatsen, indien youd wil om af te koelen met een sundae ijsje of de Marble Slab Creamery is een menigte favoriet.

Als youre zoek naar een avond zonder de kinderen, maar een beetje meer low-key dan het delen van de nacht met 5.000 van uw beste vrienden proberen Tootsies Orchid Lounge, een honky-tonk komen naar de stad uit Nashville, zij s nieuw en zeker een lokale nachtelijke hot spot in geen time.Panama City Beach is geworden is een geweldige plaatsen om te bezoeken in Florida met tonnen van opties. Er zijn veel dingen te doen in Panama City Beach, zoals naar nachtclubs, winkels, vissen of gewoon opknoping rond op het strand .

This entry was posted in Travel and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply