Praktische reistips Tijd Bespaar op de weg


   Door Bradlley MckoyBeing op de weg is geen wandeling in het park. In feite kan de romantiek van de weg worden sterk overschat als je factor bij ongelukken en gevaren die je verliest kostbare tijd. En zelfs niet je beste ontwerper mechanisch zakhorloge kan terugverdienen de verloren tijd (zelfs niet de Big Ben zelf). Hier worden dan praktische reistips om u te helpen voorkomen gemeenschappelijke tijd misbaksels op de weg.

Vermijd Shortcuts

Tenzij je het terrein als de rug van je hand weet, moet u voorkomen dat vermeende snelkoppelingen via onverharde wegen en ongemarkeerde paden. Je zou niets zien van de rente op de autowegen, maar ten minste kunt u van kust tot kust over goede wegen, hopelijk zonder al te veel gedoe.

Bovendien, do Hollywood-films hebben een kern van waarheid voor hen. Je zeker niet wilt dat uw mechanisch zakhorloge te worden het enige wat links als je een onverharde weg verkend met een maniak op zijn einde. Dan weer, als het doel van uw reis is de achterkant wegen van Amerika, dan bent u welkom voor hen.

Neem de trein

Tussen de reizen per auto en per trein reizen, is dit laatste vaak meer wenselijk. Althans, in termen van tijd, omdat de trein systemen kunnen worden getimed tot de laatste minuut van uw mechanisch zakhorloge. Nooit meer lekke banden, oververhitte radiatoren, busted airconditioners, psycho lifters en andere gevaren van de weg, die het gebruik van uw tijd.

Tenzij Bonnie Clyde opvolgers bestaan, kunt u ook vermijden snelweg diefstallen en Road Rage. En je niet hoeft te rijden! Het nadeel is dat je niet kunt uitstappen van de trein naar het landschap van dichtbij bewonderen, maar het is een nadeel waard.

Breng een bandage om Airports (En Uw waarnemend Self)

U bent waarschijnlijk ongelovig over het verband tussen een verband en opslaan reistijd. Nou, het rustig is simpel eigenlijk. Als je in een zeer drukke luchtvaartmaatschappij hub, kunt u wikkel de bandage rond je enkels en dan slap als je leven ervan afhangt. Als je geluk hebt, en stom geluk speelt een grote rol in reizen, zal je waarschijnlijk krijgt een elektrische kar voor gehandicapten. Nooit meer rondrennen achter na de tijd op uw mechanisch zakhorloge! U wordt meegetroond naar uw vlucht, die zeker verslaat ontbreekt het als je vaak gedaan hebben in het verleden.

Wees kieskeurig over waar u eet

Als het mogelijk is, vasthouden aan gerenommeerde fast food ketens. Zelfs als uw maag grommen in honger, nooit risico uw gezondheid op hutjes langs de weg, die zich voordeed als diners. Je zal vrijwel zeker te krijgen diarree en maagkrampen, die zal je tegenhouden verschansten zich in een gore badkamer motels. Nu deze ziekten zal nog vele revoluties van uw mechanisch zakhorloge, nog een andere Timewaster.

Als je kunt, moet je vasthouden aan diners met vrachtwagens buiten geparkeerd. Meestal serveren smakelijk voedsel en begaanbaar koffie, en als je geluk hebt, zal je goed gezelschap krijgen met truckers en vriendelijk personeel.

Denk eraan dat zelfs de beste reiziger onder ons fouten zullen plegen. Maar als je deze tips volgt, kan je eigenlijk maken goede tijd en komen in uw bestemming van tevoren. Veilig op reis! Het volgen van de tijd, terwijl u reist, kiezen uit een breed scala aan gegraveerd zakhorloges of uw favoriete Colibri zakhorloge en mechanische horloge op ExecutiveGiftShoppe.com vandaag !

This entry was posted in Travel and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply