A Self Catering Holiday in een betaalbare Oceanfront Hotel in Christ Church Barbados


   Door Andrew WatkinsA self catering vakantie in een hotel omgeving moet worden potentieel het beste van beide werelden. De vrijheid van zelf koken, en de faciliteiten van wat er normaal gesproken een betaalbaar hotel.

The Butterfly Beach Hotel is geen uitzondering op deze regel, zittend in de Christ Church gebied van Barbados in een mooie locatie aan de oceaan met toegang tot twee witte zandstranden. Met 90 kamers is isnt te groot om te onpersoonlijk zijn, hoewel slechts twee sterren beoordeeld als het zou ideaal zijn als een fatsoenlijke kwaliteit betaalbaar hotel.

The Butterfly Beach Hotel is wat het beste zou kunnen noemen een gemengd accommodatie hotel met enkele Superior kamers, maar geen keuken, dan de Superior Island View Studio, maar zonder balkon om op te zitten, met een kitchenette, genaamd De Franse balkon kamers. Dan is er de Superior Island View Studio als hierboven, maar met een balkon of een terras. De Superior Oceanview Studio als voorheen, maar met Oceanview natuurlijk!

Daarnaast zijn er een of twee slaapkamers Island View Apartments, Twee slaapkamer Oceanview appartementen en een penthouse appartement, en de kosten per kamer per nacht begint om ongeveer USD100 en stijgt tot ongeveer USD300 afhankelijk van de tijd van het jaar. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, plafondventilatoren, en kabel-tv, en internet toegang. U vindt de kamers zijn groot, heel schoon gehouden, en bieden over het algemeen goede prijs-kwaliteitverhouding, en de Oceanview kamers bieden een prachtig uitzicht op de zee.

Er is een groot zwembad en het strand zijn er handdoeken bij de receptie. Er is een restaurant en bar aan het strand, de hele dag open met ontbijtbuffet, à la carte lunch en diner en biedt een goede keuze van de Caribische keuken en internationale mogelijkheden. Het ontbijt en lunch krijgen een zeer hoog niveau van tevredenheid van gasten, en hoewel de dinerkaart is een beetje beperkt de kwaliteit is goed, en de prijs zeer redelijk.

Voor degenen die liever de Butterfly Beach Hotel te gebruiken voor een self catering vakantie de stad Oistins is vlakbij waar sprake is van de beroemde pootvis op een vrijdag, en ook uit eten in St Lawrence Gap is erg leuk met goede restaurants, en het krijgen van op een lokale bus naar en uit, is sterk deel uit van de pret. Ze komen vaak, zijn goedkoop, bijna altijd vol, maar zeer goedaardig. Restaurants als Houdinis, en Bellinis zijn zeker een bezoek waard, en veel van de restaurants hebben prachtig uitzicht over de baai en het strand. Het is ook de moeite waard zal Vissen, hoewel het isnt goedkoop, het eten is fantastisch, en ook het Mexicaanse restaurant Caf Sol.

Er is geen twijfel dat de Butterfly Beach Hotel is een geweldige plek om te zijn voor een self catering vakantie. De self-catering accommodatie, terwijl misschien een beetje gedateerd is schoon en comfortabel, zolang je dat nog isnta vijf sterren deluxe, is meer dan voldoende. Het eten is goed, de oceaan positie is perfect, evenals het gemak waarmee u toegang restaurants en bars en entertainment. Het is een meer dan betaalbare hotel, en zal vrijwel zeker geven u een geweldige vakantie in Barbados.Andrew Watkins is de eigenaar van Barbados Vacation Spots en als een medewerker bij gelegenheden wereldwijd Vacation Spots en hij denkt dat het zou de moeite waard te checken Caribbean Vacation Spots

This entry was posted in Travel and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply