A Bahamas Private Island Vacation to Dream Over


   Door Jason LawAn bijna niet te geloven Private Island Vakantie in de Exumas om te dromen over als je een bodemloze zak, genaamd Musha Cay, maar je moet toch een kijkje nemen om je dromen in leven te houden.

Een prive-eiland vakantie in de Exumas op de Bahamas zal een droom blijven vakantie voor bijna alle van ons, maar er is een prive-eiland te huur als je kunt veroorloven, en het heet Musha Cay. Het is de ultieme luxe blootsvoets droom eiland vakantie die meer dan 150 hectare absoluut ongerepte tropisch paradijs.

Hier op Musha Cay vindt u verlaten witte suiker, ongerepte stranden, de zee en de kleur van turquoise dat zelfs de beste fotos Cant recht doen aan, en bovendien zo helder en schoon. Musha Cay Resort is geschikt voor maximaal 24 gasten en er zijn meer dan dertig medewerkers toegeven aan uw elke gril. De prive-eiland dat is Musha Cay is beschikbaar voor alleen u en uw partij zodat uw ervaring zal volledig prive zijn. Het eiland kan alleen geboekt worden in totaal dus er is alleen maar een deel er per keer.

De keuze van de accommodatie is in de eerste plaats je eigen tienduizend vierkante meter Manor House op een kleine heuvel met adembenemend uitzicht, of een rieten dak strand huis dat nog meer prive dan de privacy van het eiland weggestopt uit het zicht en geluid. Er zijn ook twee gasten villas met twee slaapkamers, een vijf-of slaapkamer strand villa. Alle woningen zijn zeer fraai ontworpen en aangelegd veel in een Engels koloniale stijl.

Musha Cay niet zonder reden wordt gezegd dat het meest luxueuze van de worlds prive-eiland resort, en is de ultieme plek om te verblijven in termen van totaal verwend en ook in een volledig prive-omgeving. In feite is de eigenaren hebben bewust hield de drie omliggende eilanden onbewoond te zorgen voor de privacy van de gasten.

Afgezien van de dingen die je zou verwachten als een kampioenschap tennisbaan met verlichting, strand en een state of the art fitness fitnessruimte, een strand swimming pool, plus strandbar, die is ingesteld tegen dit prachtige achtergrond van wit zand, blauwe zee en de blauwe hemel Er is een aantal activiteiten om uw tijd te bezetten.

Stel snijden door dit prachtige water verkennen, terwijl in een speedboot, rijdend op een jet-ski, of ontspannen zeilen in een catamaran of een zeilboot. Voor de meer energieke is er natuurlijk windsurfen en moet u zin in een beetje snorkelen of zelfs duiken dan de lokale koraalrif het helemaal ongerept.

Stel Musha Cay als de ultieme romantische bruiloft bestemming, voor jezelf en je partner plus 22 hand geplukt vrienden die je liefde innig. De zeer professioneel en hoffelijk en zeer efficiënt personeel zal ervoor zorgen dat uw grote dag is een ongeëvenaard succes, en wat een geweldige plek om te binden de knoop. Dit zou de enige plaats waar je hebt een geweldige bruiloft gevolgd door een huwelijksreis met alle gasten nog aanwezig. U kunt dat doen op Musha Cay, omdat van de totale persoonlijke levenssfeer in de rieten strand huis voor de huwelijksreis deel, en het Manor House pre voor uw bruiloft.

De keuken, is iets meer dan afvragen in totaal ontzag, in principe kunt u wat u wilt wanneer u wilt, en waar u maar wilt, en tot in de perfectie stuur uw voedsel eisen Musha Cay zorgen voor uw vertrek. De drank is dezelfde routine, wat je wilt waar u maar wilt. Dit is echt de meest exclusieve, gewoon de beste prive-eiland vakantie ergens in de wereld, en voor exclusief gebruik voor een week een schamele $ 3,02,050 een week! Jason wet schrijft over Bahamas Vacation Spots evenals authoring verscheidene artikelen over Worldwide Vacation Spots en hij raadt Caribbean Vacation Spots hoewel de Bahamas is zijn favoriete plek op Aarde

This entry was posted in Travel and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply