Binding Family Ties in Kansas City Vacation


   Door Joie CharlesSummer is het tijd voor meer liefdevolle: Mooie wandelingen in de zon en zand, picknicks en verhalen, of zelfs een honkbal spel met uw kinderen. Maar wist u dat u kunt al deze hebben in een zeldzame zomer avontuur als Kansas City Vakanties?

Hier is een reisgids voor gezinnen post naar de Midwest voor Kansas City Vakanties:

    1. Kinderen zijn dol op wetenschap. KansasScience City op Union Station zullen uw kinderen o gek over wetenschap opwindende ontdekkingen en nieuwe ervaringen, zoals de landing een space shuttle, een fiets op de draad in de lucht, en andere exposities om de kinderen te verbazen en de kinderen op het hart als goed.

    2. Kinderen zijn dol op dieren. De Kansas City Zoo heeft een collectie van bijna duizend dieren.

    3. Dinners op creatieve cafes. Have fun gevuld diner met uw gezin op T-Rex in Caf Legends op Village West of de Crayola Caf in Crown Center.

    4. Kunstgeschiedenis. Bezoek het Speelgoedmuseum Miniatuur Museum en verkennen van de 33 kamers gevuld met schatten, zoals poppenhuizen, antiek speelgoed, en nog veel meer miniaturen. Het herenhuis zei te staan sinds 1911 houdt deze schatten van 1800 tot nu.

    5. Water is leuk voor kinderen. Get wild water attracties en dias op Oceans of Fun. Het water park heeft andere attracties speciaal gemaakt voor kid vakantiegangers. Ander waterrecreatie is CoCo Key Water Resort. Het schept van ritten plezier water en glijbanen en andere water-avonturen. CoCo aandelen een geweldige ervaring voor gezinnen water in een tropische setting. Itsa geweldige manier van de uitgaven quality time met het hele gezin.

    6. Muzikale voorstellingen voor kinderen. Laat uw kinderen kijken musicals op Coterie Theater in Crown Center en functies vangst als “Eenmaal op het eiland.”

    7. Leer uw kinderen de liefde de natuur. Powell Gardens toont spannende natuurpaden en een verscheidenheid aan tuin afdelingen zoals de Meerjarige Tuin, Island Garden, Rock and Waterfall Tuin, Terras Gardens, Wildflower Weide, en andere architectonische attractie in de lokalen.

    8. Kaleidoscope wereld. Caleidoscoop is een studio van magie en de kunst dat kinderen zich bezig te artistiek en creatief in hun eigen manieren. Ze kunnen beginnen met kartonnen, verf met vloeibaar krijt, en andere gekke junk-art materialen tonen hun creatieve zelf. Art sessies worden gehouden onafhankelijk en gratis voor kinderen van alle leeftijden, hoffelijkheid van Hallmark.

    9. Haal uw kinderen om te spelen sport, zelfs in hun fantasierijke geest. De Negro Leagues Baseball Museum verfrist honkbal geschiedenis met de ambiance van het museum en geluid van het spel. Het heeft een grote verzameling van video-presentaties en andere memorabilia van het historisch spel van het begin tot het laatste seizoen in de jaren 60.

   10. Hebben uw kinderen luisteren naar muziek. Bekend als een van de oorsprong van de blues en jazz muzikale genres, check out de American Jazz Museum die verzamelingen van de legendarische jazz-artiesten als Ella Fitzgerald, Louis Armstrong, en nog veel meer muzikanten schermen op naam van.

Wie zegt dat je moet vast in uw woonplaats voor de grote zomers? Kansas City Vacations moet een reden om uw voeten moving.kansas stad vakantie krijgen | Kansas City vakanties | Kansas City vakantie pakket

This entry was posted in Travel and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply