Een betaalbare vakantie in een Beachfront Hotel op Ambergris Caye Belize


   Door Jim BrownWant naar Ambergris Caye, en niet willen te veel geld uitgeven, dan controleer Belizean Shores Resort, dat strand is en betaalbaar

Een betaalbare vakantie op Ambergris Caye, met percentages die variëren tussen USD105 te USD180 per nacht dubbele bezetting geluiden over het recht, maar wat krijg je voor je geld. Het hotel aan het strand heet Belizean Shores Resort, en het heeft een goede locatie op het strand even ten noorden van San Pedro, dus itsa vrij kort ritje met de watertaxi uit hun winkels en restaurants.

De Belizean Shores Resort beschikt over de beste zwembad en de sfeer op Ambergris Caye, en is een gevestigde favoriete etablissement aan de kust met een grote reputatie voor OTS fantastische uitzichten, en totaal ontspannen sfeer. Een echt uitje aard van de plaats.

De accommodatie is ruim, met elke suite met een aparte slaapkamer, volledig uitgeruste keuken, eet-en leefruimte en een terras. Ze zijn voorzien van airconditioning, hebben plafondventilatoren, Kabel-TV, en de dagelijkse huishouding. De villas, flatgebouwen zijn echt allemaal in particulier dus misschien Belizean Shores Resort moet echt worden genoemd een villa hotel of een condominium hotel in handen, maar wat het ook is ergens te genieten.

De Belizean Shores Resort krijgt een hoge waardering van zijn gasten, met weinig moppert, maar wees gewaarschuwd als je in het seizoen van de tropische stormen dan de elektriciteit isnt dat betrouwbare en hun wil worden stroomonderbrekingen. De meeste gasten zullen u vertellen dat het een mooie plek, en vreemd genoeg voor een hotel aan het strand op Ambergris Caye, ze allemaal commentaar op hoe leuk het zwembad in het hotel is, met het zwemmen up bar.

Een andere belangrijke opmerking is dat er zijn genoeg ligbedden en nog belangrijker parasols.

Er lijken enige twijfel over het hotel, restaurant, hoewel het eten is warm, geserveerd snel gehemelte, het misschien net doesnt pak everyones. Gelukkig door te lopen langs het strand kun je alternatieven te vinden, of ga met de watertaxi naar San Pedro.

Een ander punt was het erover eens dat Belizean Shores Resort is een geweldige plek om te ontspannen en te ontspannen, waardoor u een betaalbare vakantie, dus Dont noodzakelijkerwijs verwachten luxe. Gezegd dat de kamers schoon en mooi, en de volledige keuken is handig voor hapjes, ontbijt, en eventueel lunch. Het officiële cijfer is drie sterren, dus als je verwacht dat je daadwerkelijk zal meer dan tevreden met wat je krijgt voor je geld.

Er is geen twijfel het personeel is vriendelijk en behulpzaam bij Belizean Shores Resort, en zal u over het water naar San Pedro gratis als ze op die manier gaan, maar je hebt een watertaxi terug die u moet betalen. Dit is een beetje prijzig, ietwat irritant, maar in werkelijkheid er isnt dat veel moeite waard om in San Pedro, en de lokale restaurants op Ambergris Caye zijn perfect op OK.

Voor winkelen voor voedsel en spullen is er een kleine minimart vaststelling van de weg op een resort genaamd Captain Morgan, maar let op dat je zonnebrandmiddel wont krijgt hier met een SPF van meer dan 15, dus je moet je eigen brengen , en zoals bijna overal in Belize hebt u een goed aanbod van insectenwerend middel.

Aan het eind van de dag zal Belizean Shores Resort geven u een grote betaalbare vakantie, maar zonder al te veel franje. Het heeft een mooi strand positie, is het zeer rustig is, dus niet voor liefhebbers van het nachtleven, maar dat is een van de charms.Jim Brown is onlangs begonnen aan de ontwikkeling van Belize Vacation Spots alsmede bij te dragen verscheidene artikelen over Worldwide Vacation Spots en hij raadt Caribbean Vacation Spots maar gezien de keuze zou hij kiezen voor Belize ergens anders .

This entry was posted in Travel and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply