Geniet van een strandvakantie op Zakynthos


   Door Jessica NielsonThere zijn zo veel stranden op Zakynthos dat uw vakantie naar Zakynthos zal u helpen om een mooie bruine kleur. De Argassi strand is populair en heeft een zandstrand met een ongelooflijk uitzicht op het water. Het strand en het water is ideaal voor een-en gezinnen. De Kaminia strand is minder populair, maar dat gewoon betekent dat het minder druk zijn en het zal zorgen voor een meer vreedzame tijd in de zon. Deze twee stranden zijn slechts een paar stranden van het gebied dat iedereen geniet. Het water is altijd lekker warm.

Vourderi strand en Porto Zoro stranden zijn ook grote stranden voor waterpret. Porto Zoro is verbazingwekkend helder water dat rustig de meeste van de tijd. Zeer weinig mensen naar dit strand, waardoor het rustig en een geweldige plek om de kinderen te nemen. Zij zullen het hele strand te rennen rond en spelen. Dan is er Banana Beach en Porto Roma stranden. Deze stranden zijn ook populair en ze trekken heel wat bezoekers. Als je naar Banana Beach, zou je denken dat je liepen in een slaapkamer. De zonnebaden stoelen zijn geplaatst in alle even lijnen op en neer het strand. Dit zou goed zijn voor kinderen, maar de speeltuin zou worden beperkt. Dit is een strand om te zonnebaden.

Xigia strand is afgelegen en heeft geen faciliteiten voor welke reden dan ook. Het strand is klein en zou geweldig zijn voor een paar die niet wil worden gestoord. De andere strand is Galazies Spilies ook wel bekend als Blue Caves. Dit is meer een attractie dan een strand. Als je iets wilt verbazingwekkend te zien, moet je dit zien strand. Om te proberen om dit strand te beschrijven zou doen het een onrecht. Het water is bijna net zo helder als een badkuip. De rotsformatie met een gat uitgewassen is intrigerend. Je moet echt zien dat dit gebied.

Naast zonnebaden, de stranden ook gebieden waar u kunt genieten van enkele watersporten. Duiken, snorkelen en windsurfen zijn slechts een paar dingen die mensen genieten doen. Er zijn stranden die bijzonder geschikt zijn voor watersport en sommige die enkel geschikt zijn om te zonnebaden en te zwemmen hier en daar. Er zijn meer stranden in Zakynthos die net zo populair. Er zijn meer stranden lijkt dan iets anders. Het best bewaarde geheimen zijn de afgelegen stranden die de lokale bevolking kan vertellen over wanneer je het vraagt.

Vakanties naar Zakynthos zijn leuk en spannend. U kunt kiezen voor een strand en genieten van een dag in de zon. Er zijn andere dingen te doen, maar de stranden zal u betoveren. De restaurants, bars en winkels gedaan kan worden s nachts, want de dagen zijn voor de mooie stranden. Als u een geweldige plek behoefte aan mooie stranden te genieten, zal u genieten van een vakantie naar Zakynthos. Het weer is altijd mooi en het water is altijd uitnodigend. Zoek naar de stranden die de faciliteiten en restaurants op het strand en het verblijf voor de gehele day.Learn meer over Zakynthos op goedkope vakanties 24 hebben. Zorg ervoor dat u het artikel lezen Opwinding op vakantie naar Zakynthos .

This entry was posted in Travel and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply