A Family Vacation Getaway op Jamaica Negril


   Door Ben ThompsonIf denk je van Jamaica Negril dit jaar en je wilt een familie vakantie uitje, of gewoon een klein boetiekhotel als een paar dan bekijk Idle Awhile Resort

A Family Vacation Getaway op de onbelaste Awhile Resort op Jamaica Negril Beach in zou ook passen koppels en singles. Het heeft zes suites met een slaapkamer en acht Deluxe kamers, het strand aan de beroemde zeven mijl wit zandstrand. Deze herberg op het strand kan je een heerlijke Caribbean Hideaway vakantie, ver verwijderd van de glitter en drukte van de all inclusive resorts zo overvloedig in het Caribisch gebied.

Een van de redenen dat de onbelaste Awhile Resort zorgt voor een grote familie vakantie uitje is de vrije toegang tot Swept Away Negrils beroemde Sports Complex, waarvan 10 tennisbanen, 2 squashbanen, 2 racquetball rechtbanken, een volledig ingerichte fitnessruimte, schoot omvat zwembad, aerobics. Er is Yoga, een jogging track, stoombaden, saunas, en een jacuzzi. De oase Spa in het sportcomplex geeft u Spa en Beauty Services, maar tegen een extra kosten. Dit alles moet houden zelfs de meest actieve jongeren bezig.

De Idle Awhile Resort zelf heeft prachtige tuinen, en de paden van de suites aan het strand zijn bekleed met geurige tropische bloemen en weelderige groene vegetatie.

De wooneenheden zijn zeer zorgvuldig ontworpen voor privacy en comfort, elk is voorzien van airconditioning en beschikt over kabel-tv. Ze hebben een echt tropisch gevoel aan hen, met houten luiken boven gescreend ramen, zodat je kunt horen de tropische geluiden in de nacht. U vindt de kamers zijn schoon en zeer goed verzorgd.

De Chill Awhile restaurant is direct aan het strand, en serveert ontbijt, lunch en diner, alle Jamaica stijl eten, erg lekker, en niet te duur. Beschreven door meer dan een gast als Yummy “, en de service is top notch, met het eten altijd aankomen warm.

Een van de uitdagingen van een strand resort in Negril of een strand vakantie in Jamaica of het Caribisch gebied wat dat betreft zijn het strand verkopers. Het witte zand strand van Negril het bijzonder aan de onbelaste Awhile Resort is relatief onbezorgd, want het strand veiligheid kerel die ook helpt bij het strand stoelen zorgt ervoor dat u arent lastiggevallen. Itsa beetje jammer dat je Cant echt lopen langs het strand uit de buurt van het resort zonder lastiggevallen, maar meestal een beleefde weigering doesnt beledigen, en je bent dan met rust gelaten. Net aangenaam, ze zijn immers proberen een leven te maken.

Dit is een geweldige plek voor een familie vakantie uitje vanwege de nabijheid van Swept Away. Als je gewend bent aan all inclusive vakanties, zult u genieten van de mogelijkheid om uit eten in de vele bars en restaurants zonder gevoel dat je betaalt extra. U zult ook als je dicht bij het echte Jamaica als je veel meer met de lokale mensen zullen mengen. Er is ook geen behoefte aan vroeg opstaan om te reserveren ligbedden. De hele sfeer is zeer ontspannen en je zult een geweldige vakantie op het strand Idle Awhile Resort, dat is een geweldige prijs, hebben met veel personeel in een goede positie op Negril Beach.

Idle Awhile is een goede beschrijving ook! Ben Thompson is de belangrijkste schrijver voor Jamaica Vacation Spots evenals authoring verscheidene artikelen over Worldwide Vacation Spots en hij raadt Caribbean Vacation Spots maar aangezien hij een keuze zou kiezen Jamaica

This entry was posted in Travel and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply