Buon Appetito! Dineren Italian Style


   Door Benedictus YossarianYears nadat Italië zich ontwikkeld tot de natie we nu waarnemen, zoals land werd verdeeld onder oorlogvoerende staten, die geen gemeenschappelijke taal gesproken en kleine culturele en sociale tradities gedeeld. Het was pas in 1861 dat de Italië we nu weten is gekomen. Weet u dat de Italiaanse taal die we horen vandaag was vrijwel non-existent tot de beëindiging van de Tweede Wereldoorlog?

Regionalisme

Regionalisme loopt fel onder de aderen van de plaatselijke bevolking. Het landschap en het terrein van de boot-vormige landmassa versterkt de regionale integriteit. Van de bergen naar de waterwegen en iedere natuurlijke element in tussen, maar versterkt het gevoel van regionalisme. Nu, toe te voegen aan de mix machtige veroveraars, politieke allianties en huwelijken. Wat je krijgt is een smeltkroes van de douane, waaronder culinaire smaken.

Ongeacht de regionale verschillen, hebben twee verschillende eigenschappen vaak gebruikt in een poging om Italiaans eten definiëren: flexibel en innovatief. Er is altijd een patroon hoe de basis van een aantal keukens die moeten worden gevolgd kok, na dat u uw eigen smaak kunt toevoegen en maak het gerecht uw eigen. Met dat gezegd, geen risotto of pasta schotel zou dezelfde smaak afkomstig uit twee willekeurige keuken te dragen.

Seizoensingrediënten

Elk gebied bezit trots zijn eigen specialiteiten en delicatessen, en deze variëren van seizoen tot seizoen. Het is een feit dat Italianen hebben een talent voor versheid. Wanneer men gaat naar Italië in het laatste kwartaal van het jaar, verwacht niet om gediend te worden gebakken courgette bloemen. Waarom? Want het is niet in het seizoen. Bovendien, regionale of zelfs provinciale gerechten zijn ontwikkeld door de beschikbaarheid van de ingrediënten. De producten is op zijn best als het in het seizoen. Als artisjokken zijn in het seizoen, waarom niet gebruiken als antipasti samen met plakjes worst en gemarineerde olijven? Natuurlijk, als uw reis brengt u in een stad nabij de zee, worden voorbereid op een heleboel gerechten op basis van vis en andere zeevruchten delicatessen.

Noord versus Zuid

Veel een diner heeft de noord versus zuid koken verhoogd. Eigenlijk is er geen stijl van koken die strikt strikt noorden of zuiden. Beide regios gebruik van boter, maar het noorden mensen de neiging om meer gebruik te maken (ze net als hun romige sauzen). Aan de andere kant, hun zuidelijke tegenhangers, bijna altijd, gebruik tomaat in hun gerechten.

Eten in Italië

Nu, als in Italië, kan een verward worden als wat de bewoners eten en de tijd die ze eten. Normaal ontbijt bestaat uit cappuccino of espresso of een koffie voor die kwestie, met een croissant of een stukje toast. Ontbijt is vrijwel irrelevant voor de lokale bevolking. U ziet geen graan, geen pannenkoeken, en geen zonnige kant-ups niet. De termzwaar ontbijt is niet inbegrepen in de Italiaanse woordenschat. Vandaag zijn yoghurt steeds het ontbijt vervangen. De lunch wordt niet gegeten om twaalf uur, het begint op een en meestal duurt twee uur, zelfs drie. Het diner wordt geserveerd ook te laat, rond acht in de avond (en dat is nog vroeg).

Het Menu

Het algemeen, Italiaans menus zijn afdelingen, die elk een deel van een volledige maaltijd. Eerste is de antipasti (voorgerecht), gevolgd door de primo (eerste cursus) en de secondo (tweede cursus), die meestal gepaard gaat met contorni (bijgerecht). En als laatste maar niet de minste is het dolce, of het dessert. Met deze opsomming, kan een reden waarom Italianen zo gezond zijn met deze hoeveelheid voedsel af tot hun beschikking.

Hoe Italianen Eat

Nou, is hun voedselinname gecontroleerd en evenwichtig. Plus kort na hun avondeten, zou de lokale bevolking nemen passeggiata (wandeling). Een andere manier dat Italianen verbranden van calorieën is door middel van winkelen. (Ja, winkelen!) Vers voedsel connoteert dat u het product op de dag of een paar uur te kopen vóór de maaltijd wordt geserveerd. Running heen en weer naar de markt om de meest verse ingrediënten mogelijk niet alleen garant voor goed voedsel te krijgen, verdubbelt het als oefening ook.

Waarlijk, chi mangia bene, mangia Italiano! (Wie goed eet, eet Italiaans!) Dit artikel is geschreven door Benedictus Yossarian. Als u geïnteresseerd bent in onroerend goed in Italië Benedictus beveelt huizen en villas in het buitenland

This entry was posted in Travel and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply