An Introduction to Napa Valley


   Door Tim SousaThe wijngaarden van Napa Valley Californië behoren tot de meest bekende onder wijnliefhebbers over de hele wereld. Voor sommige, een bezoek aan deze regio is een levenslange droom vakantie te wijten aan het is aangenaam klimaat en prachtige landschappen.

Gelegen in Noord-Californië, Napa Valley bevat zowel de bodem en het klimaat dat wordt beschouwd als een van de beste in de wereld voor de teelt van wijndruiven. Als een van de belangrijkste wijnproducerende regios in de Verenigde Staten, Napa Valley is de thuishaven van een aantal verschillende wijnen via its wijnhuizen, waaronder de Chandon, Caymus en Frank Familie bevatten.

Napa Valley ontvangt miljoenen bezoekers per jaar die tour its productieve wijnmakerijen. Napa Valley is ook uitgegroeid tot een van de belangrijkste attracties in de staat Californië. Tijdens een reis naar de Napa Valley, zal bezoekers hebben de ervaring van het genieten van adembenemende vergezichten, tal van culinaire genoegens en een bron van inspiratie voor degenen die wijn als een hobby.

Hoewel deze regio van oudsher sterk is geweest, de vruchtbare en mooie Napa Valley heeft gehad It aandeel van tijden waarin het vrijwel opgehouden te bestaan op het gebied van de wijnproductie. Begin in 1920 en eindigend in 1933, het verbod werd de wet van het land. Rond dezelfde tijd, phylloxera, een wortel luis, vernietigd tal wijnstokken dat de wijn die resulteerde in de sluiting van diverse wijnhuizen geproduceerd. Echter, Napa Valley Wineries weer heropend na de Tweede Wereldoorlog en de regio populair werd opnieuw.

De populariteit van de Napa Valley regio groeide nog meer toen de region van Cabernet Sauvignon en Chardonnay werden geacht beter te zijn dan de verfijnde Franse labels in de Parijse Wine Tasting in 1976. De regio blijft groeien en uit te breiden tot op de dag en is nu thuis van honderden wijnkelders. De Napa Valley is nu de thuisbasis van enkele van de beste wijnkelders de worlds.

Wijn reizen van de Napa Valley loopt van s morgens tot s avonds. Bezoekers zullen niet alleen de kans om een breed scala aan goede wijnen te genieten, zullen zij ook de kans om het hele proces van wijn maken view; van begin tot eind. Veel van de wijnhuizen ook wijnen van hoge kwaliteit met een korting in aanvulling op hun tochten.

Ondanks het feit dat er honderden wijnkelders in de Napa Valley, de vallei zelf is een verkorte 35 mijl lang. Echter, dit geeft het een extra gemak voor de bezoeker, omdat zij gemakkelijk kunnen reizen van het ene eind van het naar een andere in een relatief korte tijd. De aandrijving van de gehele afstand van het dal duurt slechts een half uur lang met het verkeer het toelaat. De belangrijkste route voor deze wijnproducenten wordt gevormd door Highway 29. Op deze route kunt u ook vinden niet alleen de grotere wijnhuizen, maar winkels, hotels en restaurants. Highway 29 begint heel dicht bij het einde van de San Francisco Bay aan de monding van de Napa River. Elke wijnmakerij kan worden bereikt langs Napa Valley wanneer ze reizen langs deze snelweg.

Heeft u interesse in wijn en het denken over je volgende uitje? U wilt misschien de mooie en vruchtbare Napa Valley proberen voor uw volgende vacation.Learn meer over Napa Valley en andere wijnbouwgebieden in Wine Country Guide

This entry was posted in Travel and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply