Vakanties: Texas Vakanties ter versterking van de Family Ties


   Door Marcia DrewitzFamily deskundigen zeggen dat gezinnen die tijd samen doorbrengen kwaliteit – het deelnemen aan leuke activiteiten ter bevordering van familiebanden blijven bij elkaar. Als u in de Dallas Fort Worth, een fantastisch gezin speeltuin is iets minder dan drie uur weg in de zuidoostelijke hoek van Oklahoma. McCurtain Countys heeft een aantal van de mooiste grondgebied in het land.

De Ouachita Bergen stijgen en dalen dramatisch langs de benedenloop van de Oklahoma-Arkansas lijn, die dicht bedekt is met een van de oudste korte blad dennenbossen in de wereld, evenals zware populaties van Hickory en eiken. In tegenstelling tot de meeste Amerikaanse bergketens, de bergen lopen oost en west, noord en zuid niet. Vloeken via deze ruige reeksen zijn diverse meren en rivieren, de Kleine, Mountain Fork, Upper Kiamichi, Poteau en Broken Bow. McCurtain County is de plek waar je kunt een familievakantie Texas stijl die net is voor u en de uwen.

Het gebied werd door LIFE magazine als een van de “100 Plaatsen om te bezoeken in je leven” en Dallas County Waarnemers gestemd McCurtain de “Beste Getaway uit Dallas.”

Hier zijn vier ideeën voor het gezin met plezier op uw familie vakantie. Texas vakantie alternatieven zijn slechts een paar uur afstand:

Idee # 1: Familie activiteiten voor waterliefhebbers.

Broken Bow Lake heeft meer dan 14.000 hectare ongerept diep water. Het water is ongelooflijk helder en koel omdat de 180 mijl van de kust is bekleed met het bos bedekt Kiamichi Bergen. Natuur in haar meest ongerepte toestand is gevonden langs de rivier Glover, Oklahoma alleen ongetemde waterweg (wat betekent dat er geen dammen blokkeren zijn natuurlijk). Omdat Glover is afgelegen, zijn de kalme wateren ideaal voor drijvend op een vlot. Bevers Bend heeft waterfietsen en bumper boten. Huur een kano en een lange lazy cruise samen. Neem draait peddelen, dan stoppen en drift voor een tijdje, waarbij in het landschap dat Eagles overvliegende omvat. Kano zitplaats twee volwassenen en twee kleine kinderen. Oudere kinderen zullen liefde kajakken, raften of zoomen rond het meer op jet skis.

Idee # 2: Maak je eigen familie posse te paard.

Southeastern Oklahoma is het thuis van meer dan 535.000 hectare grond beschikbaar voor paardrijden. De Ouachita National Forest en de Three Rivers Wildlife Management gebieden zijn voornaamste gebieden voor exploratie als een familie. Paarden kunnen reizen op de bosbodem. De Beavers Bend Depot is perfect voor beginners en kinderen, waar een 2,5 mijl rit maakt ruiters om een glimp van herten en verschillende soorten dieren in het wild te vangen. Voor meer ervaren renners, de achterkant wegen van McCurtain County bieden eindeloze rijden avonturen.

Idee # 3: Speel een spelletje golf familie in een dennenbos beladen wildernis.

De cursus heeft een pro-shop, pro-ingezetene, kar en club verhuur. Fairways cascade door middel van stands van dennen, eiken, en verleden en hickory herten, vossen en wilde kalkoen. Meer dan een gat biedt een prachtig uitzicht over Broken Bow Lake en af en toe een glimp van kale adelaars.

Idee # 4: Neem samen een wandeling in een nabijgelegen stadje.

Hoofd naar het nabijgelegen Broken Bow, OK om rond te lopen en te doen wat window-shopping. Grab hamburgers op Stephens Gap. Vang een oude Timey radio show live op Broadway Street. Watch kettingzaag beeldhouwen op Hochatown Junction Station. Cultuur en geschiedenis zijn talrijk in Broken Bow met drie musea elk met zijn eigen unieke onderworpen aan een lonende leerervaring bieden. De Mansion en Gardner Museum heeft een collectie van pre-historische en historisch Indische en pionier artefacten. Gelegen buiten het museum zijn de resten van een 2000 jaar oude Cypress boom.

Quality time doorbrengen samen als een familie kan stollen en versterking van familiebanden, met name bij activiteiten te betrekken watersport, het buitenleven en pracht van de natuur als die gevonden kunnen worden in McCurtain County.Find meer te weten over grote ideeën outdoor vakantie uitje in de buurt van de Dallas / Fort Worth Metroplex op McCurtain County, Oklahoma op: www.mc-outdoors.com

This entry was posted in Travel and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply