Wat u moet weten als reizen naar Abilene, Texas


   Door John ParksLocated in het hart van Texas, Abilene is charmant en progressieve stad van 120.000 mensen, die de bijnaam draagt, “de Friendly Frontier , een hommage aan de westelijke erfgoed van het gebied. Abilene is opgericht in de jaren 1880 als vee site op de Texas Pacific scheepvaart en spoorwegen, maar groeide gestaag door de jaren heen uitgegroeid tot een middelgrote grootstedelijk gebied met vele culturele en educatieve mogelijkheden voor bewoners en bezoekers.

Abilene heeft verschillende festivals elk jaar, die de grens geschiedenis van Abilene, met inbegrip van de Sweetwater Rattlesnake Roundup, dat is het tweede weekend van maart gehouden benadrukken, de Western Heritage Classic Rodeo gehouden op het tweede weekend van juni, de West Texas Rodeo, die begint de Vrijdag na de Dag van de Arbeid, en de Geest van de Frontier Festival, dat plaatsvindt op de eerste zaterdag in oktober van elk jaar. Sommige van de interessante sites te bezoeken zijn de Buffalo Gap Historic Village, waarin talrijke historische gebouwen, een re-enactment van de grens leven in de late jaren 1800, evenals tentoonstellingen met een groot aantal Indiase artefacten en geweren grens functies. Voor die bezoekers die een belang hebben in de militaire geschiedenis, de nabijgelegen Fort Phantom Hill biedt de ruïnes van een post 1851 Leger voor toeristen om te verkennen. Frontier Texas is een museum gewijd aan de vroege geschiedenis van Abilene en is voorzien van interactieve opstellingen die geven de bezoekers de gelegenheid om gesimuleerde buffel op hol ervaring, Wild West shootouts en prairie onweersbuien.

Andere interessante bezienswaardigheden zijn onder meer het National Center for Childrens Geïllustreerde literatuur, de Abilene Zoo, de Abilene Childrens Museum, het Paramount Theatre, en de 12e pantserdivisie Militair Museum. Abilene is ook de thuisbasis van de Dyess Air Force Base, dat is de grootste areas werkgever, en het heeft ook een luchtvaart museum dat is geopend voor rondleidingen. Voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in de podiumkunsten, Abilene heeft ook een gerespecteerd orkest en ballet bedrijf.

Een verscheidenheid van onderdak is beschikbaar voor bezoekers van Abilene. De meeste grote hotelketens bieden accommodatie in het gebied op een breed scala van prijzen. Er zijn ook verschillende schilderachtige bed

This entry was posted in Travel and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply