Bohol: A Slice of Nature Adventure


   Door Peter GarantTraveling is altijd al een van de favoriete bezigheden mans. Maar met alle plaatsen te zien, zijn we meestal links een lange lijst van grote plaatsen om te bezoeken. Als u op zoek bent naar een natuur reis in een van de Filippijnse eilanden, dan Bohol is zeker de plaats om te gaan. Tal resorts zijn er om tegemoet te komen aan alle behoeften van een travelers. De plaats biedt veel keuzemogelijkheden voor reizigers en natuurliefhebbers als het een ander soort avontuur van de natuur biedt. Het eiland biedt ongerepte witte zandstranden, watervallen en grotten, duiken plekken, historische plaatsen en bezienswaardigheden, evenals inheemse lekkernijen.

Bohol behoort tot de tien grootste eilanden van de Filippijnen. Het is gelegen in de Centraal Visayan regio. Gemakkelijk bereikbaar vanaf Manila of Cebu, dit eiland is een favoriete toeristische bestemming ter plaatse en onder de lokale bevolking en buitenlanders. De regio beschikt over een niet alleen van majestueuze plaatsen te zien, maar een rijke erfgoed van cultuur en lange geschiedenis.

Bohol is zeker een waardig karakter reis. De eerste plaats om te zien is de Chocolate Hills. The Chocolate Hills geven Bohol de kwaliteit ervan verschilt van andere eilanden in de Filipijnen. Dichtbij de Chocolate Hills, zijn Bohol resorts open voor de bezoekers voor een ontspannen en zorgeloos verblijf. Je krijgt een hoop gemak en comfort met de resortsluxe voorzieningen.

Bohol paradijs met haar heldere water biedt grote witte stranden voor zwemmen en ontspanning. Er is een breed aanbod van hotels, pensions en badplaatsen afhankelijk van het budget en de keuze van de klant. Tijdens uw verblijf in resorts, kan de natuur exploratie rondleidingen worden georganiseerd. Men kan ook meer verkennen van de oceaan door de wereld van Bohols beroemde duiklocaties. Voor schilderachtige uitzicht op het water, de Mag-aso Falls is de place to be.

Bohol is ook beroemd om zijn verpakt riviercruises. Groepen kunnen gebruik maken van de gebieden die rijk zijn rivieren en neem een rondleiding. De meeste cruises worden aangeboden door Bohol resorts of ze kunnen ook afzonderlijk worden geregeld. Het beroemdst zijn de cruises Loboc River Cruise en de Laoay Cruise. Vis of vlinder heiligdommen zijn ook grote plaatsen om te bezoeken als je wilt om een standpunt van de lokale Filipijnse fauna krijgen.

Wie gaat naar Bohol en niet zien Tarsier? Niemand. De spookdier is de kleinste aap en het is alleen gezien in de natuurlijke reserves van Bohol. Een Bohol natuur avontuur is niet compleet zonder een bezoek aan de Spookdiertjes in de Nationale Tarsier Heiligdom. Indien geïnteresseerd in meer dieren, kan men ook de grootste python in gevangenschap genaamd Prony.

Als men streeft naar een vleugje romantiek, dolfijnen kijken kan ook worden gedaan. Een schipper of “bangkero” kunnen worden ingehuurd om u te begeleiden naar de zee op bepaalde tijdstippen van de dag om dolfijnen te kijken trots presenteren hun talenten. Afgezien van dit, walvissen kijken en snorkelen zijn ook gemeenschappelijke water avonturen in Bohol.

Voor degenen die willen terug in de geschiedenis te nemen, historische plaatsen in Bohol zijn zeker een deel van de reis. Grote plaatsen te zien zijn de Maribojoc Bell Tower, Blood Compact Site, Baclayon Kerk en de stad feesten zijn niet te missen.

Als men op zoek is naar een ander soort van avontuur smaakvol mengen van natuur en geschiedenis, dan Bohol biedt veel met zijn stranden, heuvels, duikstekken, grotten, historische plekken, en rijke flaura en fauna. Luxe resorts zijn er zeker van te beantwoorden aan de behoeften en de luxe van elke gast. Een reis naar het paradijs Bohol is nooit compleet zonder proeverij zijn brouwsel van de natuur adventure.Peter Garant is het schrijven van artikelen over zowel Bohol Bohol duiken en festivals voor zijn filipijnen reiswebsites .

This entry was posted in Travel and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply