Jump Into Arubas Artistic Geest – en leer hoe je Paint, Too !


   Door Justin BurchAs de Arubaanse bevolking is samengesteld uit vele nationaliteiten en wandelingen van het leven, artistieke gemeenschap van het island altijd actief is in de voorhoede van het Caribisch gebied scène. Hoewel veel van de beste kunstenaars van de island zijn zwoegend in prive-studios, Arubas beroemdste schilder ontmoet met toeristen in een-of-a-kind workshops. Ondertussen is de diversiteit van de Arubaanse cultuur vertegenwoordigd het hele eiland in galeries, winkels en markten. Toen in Aruba, aansluiten bij de lopende artistieke viering en leren waarom dit eiland heeft een van de meest complexe en indrukwekkende culturen in de wereld.

Aruba populaire schilderij workshops worden geleid door een van de bekendste island kunstenaars, Gustave Nouel. Al tientallen jaren is Nouel beschouwd kwintessens schilder Arubas, het vastleggen van de geest van het eiland in levendige portretten en landschappen. Wanneer Nouel was een jonge student, zowel leraren en ambtenaren herkende het talent van de ontluikende artists. Als gevolg hiervan, een jonge Gustave Nouel ontvangen sponsoring van de lokale overheid om te studeren in Europa. Als zijn lichaam van het werk groeide, Nouel werd een armatuur in de galerij Aruba scene, verzamelden talloze eenmans-tentoonstellingen en gestage verkoop. Vandaag, trots lokale prijzen zoals “Kunstenaar van het Jaar” en een permanente plaats in de islands “Hall of Fame,” Nouel en zijn artistieke nalatenschap bewind boven Arubaanse cultuur.

Ondanks verbinding Gustave Nouels naar het eiland, zijn roem en invloed uit te breiden tot ver buiten de kust van Aruba. Verschillende van zijn werken hebben hun weg gevonden in de internationale collecties van de meest prestigieuze musea van de world en de regering van gebouwen, met name op Hollands Koninklijk Huis van Oranje. Sinds 1980 is zijn werk vertegenwoordigd zowel Aruba en Nederland op kunstbeurzen en internationale tentoonstellingen in Londen, New York en vele punten tussen. In 1986 werd Nouel gekozen om een immense muurschildering verf Zwemmen op de Olympische Stadion in Madrid, een project afgerond met de hulp van tal van opmerkelijke kunstenaars. Meer recent heeft Nouel gericht op onderwijs, het uitvoeren van schilderen klassen over de hele wereld voor de kunstenaars van alle niveaus.

Voor de laatste paar jaren hebben schilderij Nouels workshops gesponsord door de Access Art Gallery in Oranjestad en lokale kunsttijdschrift Palet. Dit jaar heeft Nouel vernietiging van meer dan drie weken aan het begin van hoog toeristisch seizoen te leren nieuwsgierige bezoekers de knepen van het mengen van kleuren en het vastleggen van levendige beelden Caribisch gebied. Omdat de klassen klein zijn, zijn het schilderij workshops bekend om hun intieme sfeer, waar de gasten worden aangemoedigd om vragen over alles van artistieke techniek om het bruisende culturele island geschiedenis vragen. Nouel dagelijkse workshops zal dit jaar begint op 21 november en sluiten voordat de vakantieperiode op 13 december.

Hoewel deze bijzondere workshops een van de meest originele ervaringen Arubas belofte, het schilderij klassen zijn slechts het begin van het bruisende kunst van het island scene. Onder de historische Nederlandse architectuur van Oranjestad zullen bezoekers vinden tal van galeries en community art centers. Terwijl galeries liggen verspreid in de hoofdstad, Oranjestads grote winkelcentrum galerijen bieden een van de gemakkelijkste manieren om de beste galeries sommige Aruba te bezoeken. Onder een dak, is het mogelijk om alles van schilderijen en sculpturen van regionaal en internationaal erkende kunstenaars om lokaal gemaakte handwerk en volkskunst te vinden. Die op zoek handgemaakte souvenirs moet ook naar de Arubaanse Flea Market, een ongelooflijke outdoor verzamelen van de lokale leveranciers waaronder vele van de meest getalenteerde ambachtslieden islands.

Hoewel het te verwachten dat de Arubaanse kunstenaars het Caribisch gebied landschap en de sfeer van het eiland doordringen in hun werk, zijn veel bezoekers op de hoogte van de culturele diversiteit die de lokale cultuur stations. Voorafgaand aan de koloniale periode, Aruba werd bewoond door inheemse Arawak-indianen, een stam waarvan de kenmerkende invloed kan worden gezien in de lokale kunst aan deze dag. Tijdens de koloniale periode, Aruba kwam onder de heerschappij van verschillende Europese machten zoals Spanje en Nederland. Vandaag, hoewel Aruba is nog steeds onderdeel van het Nederlandse Koninkrijk, meer dan 40 nationaliteiten zijn vertegenwoordigd onder de bevolking van de island van 88.000. In zowel kunst en het dagelijks leven, om deze onderscheidend invloeden mix ontstaat een van de meest unieke culturen in de regions.

Maar u ervoor kiest om unieke Aruba kunst en cultuur, levendige geest van de island nooit teleurstelt is de meest creatieve visitors.Justin Burch schrijft artikelen over reizen in Aruba voor het Marriott Resorts .

This entry was posted in Travel and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply