Vliegvissen in Yellowstone National Park


   Door Alex TretyakovYellowstone Nationaal Park overbrengt visioenen van grote forel guzzling Steenvliegen en haften, heldere water en onbeperkt vergezichten. Zo veel als ik wil vissen in Yellowstone, is het moeilijk om gewoon concentreren op het vissen met alle mooie landschappen en de natuur binnen handbereik.

Echter, de Yellowstone River is een must voor elke volwaardige vliegen visser. Itsa grote, snelle rivier, die heeft tal Yellowstone moordenaars. Deze water liefdevolle wezens zijn niet zo moeilijk te vangen, maar vanwege de grootte en de omvang van dit waterlichaam en de aard van de migratie van vissen, zijn ze niet te allen tijde het voederen in de exacte plekken. Je kunt goed doen op een bepaalde plek een dag en volledig uit staking op een ander, ook al bent u in de dezelfde plek.

Een moordende Yellowstone is een opvallende vis met zijn plek, niet te vergeten zijn oranje en oranje schuine strepen zich op de kieuwdeksels. U mag vangst 16 “tot 18” in het park en misschien een grotere.

Helaas zijn ze machteloos tegen illegale opslag van forel bij Lake Yellowstone. De forel krijgen veel groter en prooi op de moordenaars. Als u een forel te vangen, wordt u gevraagd te houden of punctie haar blaas lucht en gewoon laat ze zinken in het meer.

Geen boten zijn niet toegestaan in Yellowstone River en alle vissen waden vissen. U kunt gebruik maken van een float buis of een boot op Yellowstone Lake.

De rivier Lamar is een goede plek, maar de stormen van kunnen afblazen vissen voor een paar dagen. Er zijn een paar goede zijrivieren die stroom in de Lamar die een goede inzet. Slough Creek en Soda Butte zijn beide goed weddenschappen. Hoewel altijd aandacht aan beren. Raak niet in de buurt van een beer, of tussen een zeug en haar jongen. U moet geven om de natuur een ruime ligplaats. De meeste wezens hebben een comfort zone en op voorwaarde dat u dit geneesmiddel niet buiten dat gebied, dan zullen zij in geen manier, bedreigen je.

The Madison River is de favoriet van meerdere vliegen vissers. Net binnen de West-ingang is een reeks van bekende groepen, die vaak produceren goede vis. Misschien meer bruine forel kan worden gevangen, maar regenbogen zijn op het zwemmen ook. In het najaar een aantal grote forel jet de rivier uit Hebgen Lake en je kan zelfs verrast door een paar echte trofeeën.

De Firehole rivier biedt een goed klimaat voor de visserij, maar vanwege de hete bronnen dat stroomt door de rivier, is de temperatuur te warm in de zomer.

Sommige kleine stroompjes zoals Gibbon zijn ok, maar bij vochtig weer, kunnen sommige van deze worden gesloten om te voorkomen dat gewezen op de vis.

Een deel van de Gallatin is binnen het park en biedt zeer goede vissen op een bepaald punt in de tijd. Water is niet zo diep, dat kan leiden tot enkele vangsten want het is moeilijk om vis te verkrijgen uit ondiepe wateren, maar de beloning is zeker de moeite waard.

Er zijn vele meren en beken die zorgen voor een goede visserij, maar youll moeten controleren met de lokale vliegen winkel of Park Service tot alle informatie bij te werken.

Yellowstone land is mooi en is een vlieg visser, evenals een droom photographers. Als u nog niet om dit te zien, dan moet je het moet opnemen in uw list.Alex te gaan is de eigenaar van YellowstoneRes.com. Op zijn site kun je informatie vinden over Yellowstone National Park, Kaart van Yellowstone National Park, enz.

This entry was posted in Travel and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply