Zoek een goedkoop hotel


   Door Jayesh BagdeOne van de meest vooraanstaande hotels in Californië dat de laagste prijs biedt, is de accommodatie Hotel Triton – a Kimpton Hotel, perfect gelegen in de nabijheid van de grote San Francisco plein, en op loopafstand van San Francisco bestemming plekken als Union Square en Chinatown.

Gepland en ontworpen door een team van revolutionaire kunstenaars, de Hotel Triton biedt inzichten van de “Inspiration” en een oproep om “de kunst.” De uitzonderlijke armaturen en tolbrekers kunst laten zien op de tussenverdieping legt de nadruk op de ingenieuze standvastigheid van het hotel en motiveert de gasten om deel te nemen in hun exclusieve activiteiten zoals gratis s avonds de “Living Room” lobbys wijnreceptie dat tarot kaart omvat lezingen en stoelmassages.

Met hun unieke en luxe 140 kamers, zal verbeelding vonk zien van een duizelingwekkend aanbod van wand, beddengoed en meubels op maat ontwerpen; gasten zullen zeker een leuke tijd hier te blijven. Roken in de nabijheid van het hotel is ten strengste verboden.

Hotel beleid voor reservering te worden tot 24 uur voorafgaand aan de lokale tijd van het hotel van 6pm. Voor de gasten die hun reservering hebben geplaatst, maar waren niet in staat te komen moeten ze hun reservering vóór 24 uur te annuleren voordat de plaatselijke tijd van het hotel van 4pm of zij zal aangerekend worden voor een kamer night, vermeerderd met de belasting. Beëindiging van de reservering beleid is aan verandering onderhevig.

Hotel Triton biedt zo veel als 30 korting voor de gasten die willen daar blijven voor een maximale lengte van 5 nachten en 25 korting voor maximaal 3 nachten verblijf.

Tarieven getoond repliceren de laagste prijzen gevonden voor de komende 30 dagen en zijn onderhevig aan verandering. Kosten omvatten geen servicekosten, persoonlijke kosten en de bijkomende kosten zoals roomservice. Vernieuwde vergoedingen worden verstrekt voor het gemak van hun klanten. Tarieven zijn gebaseerd op de huidige wisselkoers, maar het pand zal hun klant lading in de lokale valuta.

Een ander hotel dat lage prijs accommodatie biedt is de Rancho Las Palmas Hotel Spa gelegen in de zuidelijke woestijn van Californië, de beste voorkeur voor koppels en families op zoek naar een zorgeloze vakantie of retraite. Het grenst aan Yamaguchi Salon en is een hub voor plezier en vermaak. De aanpak van deze onbezorgde Palm Springs California resort is eenvoudig en stijlvol en het heeft een wenselijke omgeving, tegenover de voet van de majestueuze Mount Jacinto.

Rancho Las Palmas Hotel is een zeer rustige resort. De kamers bieden 1 kingsize bed of 2 dubbele bedden met een adembenemend uitzicht op de meren en de tuin, comfortabele bedden met mooi linnen en kussens, met een tweepersoons slaapbank in een apart woongedeelte, wekkerradio en een kluisje op de kamer. Een 24-inch kabel / satelliet flatscreen televisie zou gasten te vermaken terwijl liggend op een bank of op het bed. Er is ook een multi-line telefoon, draadloos internet uitstekende ontvangst, gebotteld water, dat complementair is in elk hotel, en koelkast per verzoek. En als je naar het balkon kunt u genieten van het gevoel van de warme nacht, terwijl zitten. Toiletten zijn groot, met een vleugje granieten aanrecht en donker hout kasten. Er is een lome rivier zwembad met een strand aan de ene kant, het zwembad is prachtig met een duik-up bar. De slaapverwekkend rivier is verleidelijk – net pak een bad, leun achterover en relax. Er zijn twee andere rustige zwembaden en het zwembad service is geweldig.

Las Palmas Resort biedt 15 korting voor een verblijf van 2 nachten (minimum eis van verblijf).

40 korting voor 5 of meer nights verblijf

20 off voor maximaal verblijf 3 nights

15 korting voor 2 of meer night de maximum blijft

30 korting voor 4 of meer night de maximum blijft

Bepalingen, voorwaarden en kortingen zijn aan verandering onderhevig, ook het tarief voor check-in en reserveringen zijn opgenomen bij de registratie of door omhoog te ondertekenen via Internet.For meer informatie over hotels Finder Worldwide bezoekt u onze website .

This entry was posted in Travel and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply