US Adventure Spots Miss You Shouldnt


   Door David H. UrmannUnited Staten van Amerika is een van de plaatsen in de wereld waar je je avontuur kunt kiezen als toerist. Er zijn 50 landen waar je kan zoeken naar escapade mooiste plekjes die u wilt.

Verenigde Staten van Amerika is meer dan 3,6 miljoen vierkante mijlen in areaal. Deze grote en middelgrote natie huizen gediversifieerde avontuur plekken die u niet mag missen. Het land profiel van de VS is een goede locatie voor outdoor-activiteiten. U kunt kiezen uit een verscheidenheid van outdoor-activiteiten van land naar water. Uw VS reis zal zeker onvergetelijk zijn met deze diverse avontuur plekken die overeenkomen met je avontuur fancy.

Kajakken en varen

U zult zeker de liefde te doen kajakken in sommige van de grote meren in de VS bekend Peddelen in Lake Superior zal zeker een van de opmerkelijke activiteit die u kunt doen wanneer er youre. Het fascinerende uitzicht is al een pluspunt als je het verkennen van deze bekende meer. U kunt ook genieten van varen en zeilen op Chautauqua-Allegheny in New York voor een meer ontspannen outdoor activiteit.

Terug Packing

U kunt combineren wandelen en kamperen als je je rug verpakking activiteit in de Amerikaanse Mesa Verde National Park, dat is gelegen op zuidwesten van Colorado, staat bekend als de enige Amerikaanse National Park, dat de mens gemaakte constructies beschermt. De “klif woningen” is een van de mooie plekjes die werden gebouwd door de gemeenschap die leefde rond 600-1300 AD

Grand Teton Park is een andere plaats die u kunt bezoeken voor een wandeling. Er zijn meer dan 300 soorten vogels in dit gebied en vogels kijken is de ideale activiteit tijdens het kamperen. Yosemite National Park is ook een van de favoriete plek van back-packers. Deze plaats is gevestigd in Californië en is zeer bekend om zijn U-vormige vallei. U kunt dit doen uw camping in de buurt van fascinerende valt in het park. Yellowstone National Park en de Great Smoky Mountain National Park zijn ook bekende bestemmingen in de VS

Speleologie

Spelunking of speleologie is een andere outdoor activiteit kunt u genieten in de States. Tennessee is bekend voor het feit dat de meeste van de grotten in de VS Er zijn 8350 grotten gevonden in deze plaats alleen. Spelunkers zal zeker dol op onderzoeken deze duizend grotten en brachten hun zomervakantie de moeite waard voor deze activiteit.

Surfen en wakeboarden

Surfers zullen zeker houden van de grote golven van Hawaï, de kleinste staat van de VS Ondanks zijn grootte, deze archipel is een van de meest bezochte landen .. Het eiland leven ervaring zal zeker gemak de zomer warmte als je rijdt met het eiland golven met je surfboard. Het zuidoostelijk deel van de natie is een andere locatie voor af en toe surfen en je kunt je familie mee te nemen om zich te koesteren in de zee en het zand. U kunt ook genieten van wakeboarden en rijden met de professionals op de wateren van Miami. Door de manier, zijn de bewoners van Miami beschouwd als de mooiste mensen in de VS. Hoe zit dat?

Cross country fietsen en skiën

De beste site voor cross country skiën en fietsen is de bekende plaats van de Niagara Falls. U kunt de Eirie kanaal en het dorp met uw familie. Paardensport is een van de outdoor activiteiten die u genoegen kunt nemen wanneer u naar de staat New York. Ice skiën is ook van uw bereik in Squaw Valley, Verenigde Staten met zijn 450 centimeter dik sneeuw, kunt u in staat om een adembenemende rit van de Alpen te genieten.

Mensen die houden van het buitenleven nooit zal het betreuren als ze deze verbazingwekkende avontuur plaatsen in de Verenigde Staten een bezoek zeker, er zijn talloze quests en locatie van de keuzes die u kunt beslissen over uit de 50 Amerikaanse staten. Zomer en vakantie uitje is de perfecte tijd voor u om de bezienswaardigheden en de prachtige decors ontgraven en avontuurlijke plekken Amerika zien kan bieden. Voor degenen die graag veel reizen en verse spannende activiteiten in het leven te ontdekken moet, Verenigde Staten worden op de top van uw list.For meer informatie over Californië Stranden en Nationaal Park Picture Guide bezoekt u onze website .

This entry was posted in Travel and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply