Sofitel Thalassa Timi Ama: een aards paradijs


   Door Carlo GallinoEleven hectare dennenbos en geurige maquis voor een strand tot de mooiste in de Middellandse Zee en alleen daaruit gescheiden door een zout meer. Op de achtergrond Granite bergen en flamingos. Villasimius is een van de mooiste plekken in de Middellandse Zee. Als je weten niet het je weten niet wat je mist. Het heet de Middellandse Zee Polynesië. Wit zand, blauw water en zon zijn hetzelfde. Maar het is in Europa en het is makkelijker te bereiken en het is minder duur dan Polynesië.

Dit zijn harde en fascinerende landschappen.

Het is geen droom, het is een onbereikbaar paradijs.

Dit is Villasimius, op het zuidoostelijke puntje van Sardinië, in het hart van de beschermde mariene park van Capo Carbonara. Het is een van de meest bezochte toeristische locaties verspreid over het eiland vanwege de mooie en lange stranden van fijn wit zand en de smaragdgroene kleur water, het uitgaansleven, met tientallen restaurants, bars en nachtclubs, en s avonds winkelen.

In dit prachtige frame is gastheer van het Sofitel Thalassa Timi Ama. Een verfijnde plek om te ontspannen voor degenen die willen weg van de dagelijkse verwarring op slechts 50 km van Cagliari en de internationale luchthaven.

Het resort bestaat uit 275 kamers en 6 suites, uitgerust met geavanceerde diensten, 3 restaurants (een door de zee), 3 bars, zakelijke dienstverlening, 5 conferentiezalen.

Een vakantie in het Sofitel Thalassa Timi Ama is een vakantie aan zee, in totaal ontspannen en genieten van buitensporten. Maar het is ook een ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten te zetten in echte gebeurtenissen.

Het Sofitel Thalassa Timi Ama heeft moderne faciliteiten om elke vorm van ontmoeting en evenementen en een medewerker gespecialiseerd in alle details tegemoet, in het menu, uitstapjes, aan de voorbereiding van de kamers.

Op het fantastische strand van Notteri – Timi Ama is er een eigen ruimte ingericht voor het exclusieve gebruik van de gasten om te ontspannen, de kristalheldere wateren van het park baden en de Middellandse Zee profumes genieten.

Als u niet tevreden bent met deze diensten, dan hotel biedt vele andere vormen van sport en entertainment. Een 800 m2 zwembad met zonneterras, ingerichte fitnessruimte, 4 tennisbanen, voetbal, voetbal, volleybal, softbal, boogschieten, zeilen, windsurfen, catamaran, duiken, duikschool, om maar een paar te noemen.

Er zijn entertainers en meertalige instructeurs altijd tot uw beschikking. Excursies naar de eilanden, paardrijden, mountainbiken, wandelen.

Er is ook een baby-club voor kinderen van 4 tot 12 jaar met hoog opgeleid personeel.

Een moderne Thalassotherapie centrum nodigt u ook op het aanbieden van behandelingen en programmas te regenereren op basis van zeewater – Thalassa – om het formulier opnieuw te ontdekken of opzij van de vermoeidheid, het ritme van een stressvolle leven en gewoon stoppen voor een moment.

Benutting van het potentieel van het zeewater rijk aan minerale zouten en sporenelementen het centrum gunsten de metabole evenwicht en psychofysische ontspanning. Het biedt een compleet wellness dankzij de gezamenlijke ontspanning technieken. Met het oog op de ervaring van de sensatie van het in een aards paradijs hoeft u alleen maar bereiken it.Carlo Gallino Sardinië is de Specialist voor Engeddras Tour Operator, een reisorganisatie die kunnen helpen bij iedere individuele klant plannen van hun eigen perfecte vakantie in Villasimius op Sardinië. Wilt u een onvergetelijke vakantie in een luxe hotel naar hotel Sofitel Thalassa Timiama in Villasimius .

This entry was posted in Travel and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply